SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 631 tuotetta

Täältä löydät pyöräilykypärät naisille. Ero naisten-kypärissä verrattuna unisex-kypäriin on värivalikoima, joten jos et löydät haluamaasi täältä, löydät sen varmasti unisex-kypärä kategoriasta.

Täydellisen kypärän löytäminen on erittäin helppoa. Haun suodatuksesta klikatessasi päänympärysmitta valinnan, voit valita päänympärysmittasi (cm) ja löytää kypärät koon mukaan.

kaikki kypärämallimme ovat tietenkin hyväksyttyjä ja CE-merkittyjä. CE EN 1078 ovat tavallisella soljella ja EN 1080 on vihreällä soljella.

Osta naisten pyöräilykpypärä Cykelkraftilta!

Naisten pyöräilykypärä on aivan samanlainen kypärä kuin mikä tahansa muut pyöräilykypärä, ne on vain hienomman värisiä, mitkä sopivat paremmin naisille. Emme laita hirveästi painoarvoa seuraavalle asialle, mutta olemme aika ylpeitä laajasta naisten pyöräilykypärä valikoimastamme tunnetuilta merkeiltä kuten Giro, Bell, Bontrager ja monelta muulta.

Ovatko naisten pyöräilykypärät eri kokoisia kuin unisexmallit?

Kaikkia pyöräilykypäriä valmistetaan eri kokoisina, mutta naisten pyöräilykypäristä löydät hieman pienempiä kokoja kuin unisex malleista. Kypärät on kuitenkin muotoiltu samalla tavalla, joten ne ovat esim. yhtä leveitä.

Laaja valikoima turvallisia pyöräilykypäriä

Laajasta valikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan kypärän missä voit tuntea itsesi turvalliseksi, varmaksi ja kestäväksi. Kaikki myymämme pyöräilykypärämme ovat tietenkin hyväksyttyjä ja CE-merkittyjä.