SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 120 tuotetta

Täältä löydät takavaihtajat kaiken tyyppisiin pyöriin tunnetuimmilta valmistajilta, kuten Shimano, SRAM ja Campagnolo.

Jotta löydät sen oikean vaihtajan pyörääsi, olemme helpottaneet hakua lisäämällä hakuun suodattimen, joka rajaa hakutulokset pyörän tajavaihtajan ominaisuuksien mukaan.

Yleensä jokaisen valmistajan vaihteistot ovat sopivia saman valmistajan vaihdelaatikon kanssa, joten eri valmistajien tuotteita ei tulisi yhdistellä.

Lisäksi, takavaihtajan tulee täyttää tietyt kriteerit, kuten kasetin max. hammas määrän. Nämä tiedot löytyy tuotteen teknisistä tiedoista.

Polkupyörän takavaihtaja

Mikäli etsit takavaihtajaa olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä löydät nimittäin 100 erilaista polkupyörän takavaihtajaa. Täältä löydät takavaihtajat maastopyöriin, hybridipyöriin, kaupunkipyöriin, trekkingpyöriin, maantiepyöriin, ja cyclocrosseihin. Täällä sinun on mahdollisuus löytää takavaihtaja joka toimii 1-3 eturattaalle, ja 6-12 vaihteeiselle kasetille. Kun valitset takavaihtajaa, tulee sinun kiinnittää huomiota ns. häkin pituuteen, jotta takavaihtaja voisi kompensoida vaihtelevat ketjunpituudet vaihteita vaihdettaessa. Tästä syystä löydät takavaihtajia pitkällä, medium ja lyhyellä häkillä (cage). Meiltä löydät takavaihtajia kaikissa eri hintaluokissa riippumatta siitä etsitkö budjetti- tai luxustakavaihtajaa ja tulet löytämään sen Cykelkraft.fi 

Meiltä löydät polkupyörän takavaihtajia tunnetuilta merkeiltä kuten SRAM, Shimano ja Campagnolo.