SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 189 tuotetta

Maantiepyörä soveltuu erityisesti asfaltilla ajamiseen, ja treenaamiseen. Miksei myös työmatkapyöräilyyn etenkin pidemmille matkoille. Maantiepyörä on kevyt ja ajoasento on aerodynaaminen, mikä tekee pyöräilystä entistä vaivattomampaa. Maantiepyöräily on hauska harrastus, joka voi muuttua jopa hieman vakavammaksi harrastukseksi ajan myötä.

Täältä löydät maantiepyörät tunnetuilta merkeiltä kuten Scott, Trek, Cannondale ja Merida.

Maantiepyörät kaikille

Täältä löydät suuren valikoiman maantiepyöriä suurimmilta pyöränvalmistajilta kuten Nishiki, Trek ja Merida. Meiltä löytyy malleja aina "halvasta" niin sanotuista kuntoilupyöristä, aina hienoihin kilpamaantiepyöriin. Maantiepyörä tai racerpyörä on nopein pyörämalli kaikista eri pyörämalleista. Maantiepyörä on usein tehty kevyestä alumiinista, tai hiilikuidusta, pienet renkaat ja "pässinsarvi"- ohjaustanko. Nämä pyörät on tehty ajettaviksi asfaltilla. Maantiepyöräily on ehkä nopeitten kasvava pyöräilylaji, mikä ei ole mikään ihme, sillä onhan se erittäin hyvä ja hauska kuntoilun muoto. Jopa halvimmalla maantiepyörällä taita useita kymmeniä kilometrejä lyhyessä ajassa, eikä sinun tarvitse olla viimeisenpäälle treenattu, voidaksesi ottaa pidemmän lenkin ja miellyttävän päivän satulassa. 

Oletko sinä yksi niistä joka harkitsee pidemmän "pyöräkisan" ajamista, ja tarvitset maantiepyörän, löytyy meiltä juuri sinulle sopiva pyörä. Mikäli tarvitset apua pyörän valinnassa, voit aina ottaa yhteyttä meidän asiantuntevaan asiakaspalveluun, jotka auttavat sinua löytämään juuri sinulle oikean maantiepyörän. 

Täältä löydät kaikki maantiepyörämme, ja meiltä löytyy monen eri tyyppisiä maantiepyöriä mistä valita: extra aerodynaaminen, superkevyt, levyjarruilla, naistenmalli, "mukavuus maantiepyörä"(comfort), varustettu elektronisilla vaihteilla, hiilikuiturungolla, alumiinirungolla jne. joten kyllä, meiltä löytyy maantiepyörä juuri sinun tarpeisiin ja tavoitteisiin. 

racercykel

Maantiepyöriä miehille ja naisille

Me myymme tietenkin maantiepyöriä miehille, mutta myös naisten maantiepyöriä! Oikeastaan ei ole olemassa sellaista asiaa kuin miestenpyörä silloin kun asia kosksee maantiepyöriä, vaan nämä pyörät ovat unisex pyöriä. Tosin naisten maantiepyörät on erityisesti suunniteltu naisten kehoa varten. Tämä tarkoittaa usein muutoksia satulassa, ohjaustangossa, ja mahdollisesti lyhyemmät kammet. Naistenpyörät ovat usein hieman lyhyempiä kuin miestenpyörät, mikä lisää mukavuutta ajoasentoon. 

Maantiepyörä vai kilpapyörä? 

Maantiepyörä on synonyymi kilpapyörälle - rakkaalla lapsella on yksinkertaisesti monta nimeä.