SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 241 tuotetta

Täältä löydät hienon kasettivalikoimamme. Kasetti täyttää tärkeän tehtävän pyöräsi voimansiirrossa, ja siksi on tärkeää huolehtia siitä säännöllisesti. Mutta jos kasettisi laulaa viimeisen laulunsa, löydät korvaavan tuotteen täältä.

Polkupyörän rataspakka ja kasetti

Täältä löydät rataspakat ja kasetit polkupyörääsi. Polkupyörän kasetti asennetaan pyörän takanapaan ja on yksi polkupyörän voimansiirron pääosia. Kun vaihdat pyörän ketjun, tulisi sinun tarkistaa tarvitseeko sinun vaihtaa myös kasetti sillä usein kasetti ja ketju kuluu yhtä nopeasti. Meitlä löydät kasetit ja rataspakat niin maastopyöriin kuin maantiepyöriinkin useassa eri koossa ja välityksellä. Täältä voit valita kasetin 7-12 vaihteiselle järjestelmälle. Meiltä löytyy kaikkea edullisista polkupyörän kaseteista ja rataspakoista aina hienoimpiin malleihin.

Meiltä löydät rataspakan ja kasetin tunnetuilta merkeiltä kuten Shimano, SRAM, Campagnolo, BBB ja Miche.

 

Mikä kasetti minun pitäisi valita?

Mikä kasetti sinun tulisi valita pyörällesi, riippuu siitä, kuinka monta vaihdetta sinulla on takana. Jos sinulla on esimerkiksi 10 vaihdetta takana, sinulla on oltava kasetti, jossa on 10 terää. Koko voimansiirto on sovitettu pyörän vaihteiden lukumäärään, ketjuun, kasettiin ja jossain määrin myös etuvaihteisiin. Tarjoamme kasetteja kaikille 7-12 vaihteisille järjestelmille.