Tehtyä valintaa vastaavia tuotteita ei löydy.

Electra on pyörämerkki eteläisestä Kaliforniasta joka on perustettu 20 vuotta sitten, ja heidän päätuotteensa on cruiserpyörät jotka ovat tyylikkäitä mutta myös toimivia. Electra on innovatiivinen yritys mikä pyrkii jatkuvasti suunnittelemaan parempia ja parempia pyöriä joilla juuri sinä voisit nauttia pyöräilystä entistä enemmän. Heidän uniikeissa rungoissa on hieman erikoisempi geometria joka tekee pyöristä erittäin cooleja ja pyöräilystä erityisen mukavaa ja helppoa.

Electra pyörät - tyyliä ja funktiota

Electra on yksi johtavia elämäntapa- ja polkupyörämerkki USA:ssa joka tulee pian ottamaan kunnon jalansijan niin Euroopassa, etelä-Amerikassa kuin myö Aasiassa. Idea Elektra pyörien takana syntyi rannalla etelä Kaliforniassa, ja se idea oli valmistaa pyöriä jotka sopivat mihin tahansa, taina rannalta kaupunkiin. 

Electran pyörät

Electralla on yli 200 pyörämallia kuudessa eri mallistossa ja kolme eri sähköpyörä mallia; Go!, Townie Commute, Townie, Loft, Amsterdam, Cruiser ja Kids. Yhteistä kaikille Electra pyörille on erittäin korkealle asetettu pyöräilyn mukavuus, kuin myös heidän uniikki design. Heidän Flat foot teknologia on saatu yhdistettyä lähes heidän kaikkiin pyörämalleihin. Teknologia takaa sinulle mukavuutta ja kontrollia pyöräillessäsi. Uniikit rungot takaavat sen että ajoasento on pysty ja rento, mikä tarkoittaa sitä että voit laittaa jalat maahan nousematta satulasta. 

Meidän Electra valikoimamme

Meiltä Cykelkraftilta löydät lähes kaikki Electran pyörämallit, lastenpyöristä aina naisten-, miesten- ja sähköpyöriin. Meiltä löydät heidän perupyörät Townie ja Cruiser mallit, hybridipyörät Amsterdam, Loft ja Townie Commute. Kuten myös heidän sähköpyörät Townie Commute Go ja Loft Go, ja tietenkin useita malleja lastenpyörista 16" aina 20" asti.