SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 389 tuotetta

Pyöräilyshortsit eivät tee sinusta pelkästään oikean pyöräilijän näköistä, vaan ne myös tekevät pyöräilystä miellyttävämpää. Täältä löydät shortsit, myös henkseleillä tai ilman molemmille sekä miehille että naisille.

Useimmissa pyöräilyshortseissa on toppaukset, jotka estävät hankaumia sekä takaavat mukavuutta satulalla istumiseen. Topattuja pyöräilyhousuja pitäisi käyttää ilman alusvaatteita.

Me myymme pyöräilyshortseja tunnetuilta merkeiltä, kuten Scott, Bontrager, Endura, Assos, Pearl Izumi ja monelta muulta.

Osta pyöräilyshortsit netistä

Meiltä löydät laajan valikoiman pyöräilyhousuja johtavilta valmistajilta, kuten Endura, Pearl Izumi, Bontrager, Scott, 8848 Altitude, Assos ja paljon muuta. Valikoimassamme on sekä tuulen- että vedenpitävät pyöräilyhousut, joissa on pehmuste tai ilman, ja vuori -pyöräilyhousut, jotka toimivat talvella. Jos olet epävarma pyöräilyhousujen valinnasta, voit aina ottaa yhteyttä pyöräilyasiantuntijoihimme asiakaspalvelussa. He tietävät kaiken pyöräilyhousuista ja auttavat sinua mielellään löytämään shortsit, joiden kanssa istut mukavasti satulalla.