SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 169 tuotetta

Täältä löydät sähköpyörät tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Made, Nishiki ja Moustache. Sähköpyörä on varustettu sähkömoottorilla, joka avustaa sinua pyöräilemään kevyemmin ja ilman hikoilua määränpäähäsi. Sähkömoottori aktivoituu, kun aloitat polkemisen ja sammuu, kun lopetat polkemisen. Suurin nopeus sähköpyörissä on 25 km/h, nopeuden ylittäessä tämän nopeuden lakkaa sähkömoottori avustamasta automaattisesti, jolloin voit itse jatkaa polkemista.

Sähköavusteinen polkupyörä soveltuu parhaiten reiteille, joissa nopeus ei ylitä 25 km/h vauhtia. Moottorin ja akun vuoksi sähköavusteinen pyörä on hieman painavampi verrattuna normaaliin polkupyörään ja ilman avustusta polkeminen tuntuu myös hieman raskaammalta.

Useimmille meistä 25 km/h on riittävä vauhti, mikä tekee sähköpyörästä loistavan valinnan esimerkiksi työmatkoille tai pitkälle viikonloppureissulle.

Töihin pyöräily on yksi parhaista arkipäivän liikuntatavoista eikä sähköpyöräily ole poikkeus. Sähköpyörällä pyöräileminen puoli tuntia päivässä auttaa ehkäisemään sydänsairauksia, diabetesta ja stressiä. Lisäksi tutkimukset osoittavat, että pyöräilijät ovat onnellisempia kuin ne, jotka matkustavat muilla tavoin :)! (Cycle Smart, 2011).

Sähköpyörä

Sähköpyörä on erinomainen vaihtoehto monille meistä! Se sopii sinulle, joka haluat pyöräillä tyylikkäissä vaatteissa ja päästä perille hikoilematta. Sähköpyörän hankintaa voimme suositella myös sinulle, joka olet aloittamassa kuntoilun ja haluat hieman avustusta.

Tärkeää sähköpyörän valinnassa on tietää, että halvin sähköpyörä ei aina ole lopulta taloudellisin vaihtoehto. Sähköavusteinen polkupyörä on monimutkainen pyörä – halvan ja hyvän sähköpyörän valmistaminen ei valitettavasti ole usein mahdollista. Tästä syystä esimerkiksi Scott on päättänyt olla valmistamatta halpoja sähköpyöriä. Sen sijaan he ovat keskittyneet valmistamaan erinomaisia sähköavusteisia pyöriä, joihin asiakkaat ovat 100% tyytyväisiä.

Made, Scott, Nishiki...

Täältä löydät sähköpyörät tunnetuilta merkeiltä kuten Nishiki, Skeppshult, Moustache ja Made. Sähköpyörä on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi heille, joilla on pitkä työmatka, hieman parannettavaa kunnossa tai jokin vamma, joka estää pyöräilemästä tavallisella pyörällä. Tänä päivänä on saatavilla erittäin pitkälle kehitettyjä sähköpyöriä, jotka voivat helpottaa pyöräilyn aloittamista. Sähköpyörä keventää pyöräilyn kuormitusta sähkömoottorin avulla silloin, kun polkeminen on raskasta esimerkiksi ylämäessä.

Sähköpyörä

Mitä tarkoitetaan sähköpyörillä ja sähköavusteisilla pyörillä? 

On olemassa kahdentyyppisiä sähköpyöriä, joista ns. sähköavusteisia pyöriä myydään eniten Pohjoismaissa. Sähkömoottori auttaa sinua pyöräilemään enintään 25km/h ja se aktivoituu ainoastaan silloin, kun poljet (tämän takia pyörää kutsutaan sähköavusteiseksi polkupyöräksi). Näihin pyöriin ei tarvitse omistaa ajokorttia. On myös olemassa sähköpyörämalleja, jotka kulkevat nopeammin (jopa 45km/h). Kyseiset pyörät vaativat mopokortin, minkä takia niitä ei myydä Cykelkraftilla. Cykelkraft tarjoaa laajan valikoiman sähköavusteisia pyöriä.

Shimano STePS, Bosch, Panasonic, Yamaha, ProMovec - mikä moottori tulisi valita? 

Me myymme sähköpyöriä periaatteessa kaikilla markkinoilta löytyvillä sähkömoottorijärjestelmillä. Voimmekin sanoa, että kaikki myymämme mallit ovat hyviä moottoreita ja ne eroavat toisistaan vain vähän. Jos haluat saada lisätietoa eri moottoreista, kehotamme olemaan yhteydessä osaavaan asiakaspalveluumme, joka auttaa mielellään löytämään juuri sinulle sopivan sähköpyörän.