SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 516 tuotetta

Täältä löydät etuhaarukat pyörääsi - haluat sitten joustavan tai jäykän etuhaarukan pyörääsi. Tarjoamme laajan valikoiman merkeiltä, kuten Rock Shox and SunTour joiden etuhaarukka-mallit käyvät useisiin tuotemerkkeihin, kuten Nishiki, Crescent, Skeppshult.

Osta etuhaarukka polkupyörääsi

Mitä olisi pyörä ilman etuhaarukkaa? Ei juuri mitään. Täältä löydät etuhaarukat kaikentyyppisiin polkupyöriin. Meillä on jäykkiä etuhaarukoita, alumiinisia etuhaarukoita, teräksisiä etuhaarukoita, jousitettuja etuhaarukoita, teräsjousella jousitettuja etuhaarukoita, ja ilmallajousituksella olevia etuhaarukoita. 

Meillä on etuhaarukoita polkupyöriin useilta tunnetuilta merkeiltä kuten Rock Shox, FOX, Surly, Suntour, XLC, Skeppshult, Bontrager ja monelta muulta. 

 

Etuhaarukan valinta

Riippuen siitä minkälaista pyöräilyä harrastat, voi toinen etuhaarukka sopia paremmin kuin toinen. Mikäli pyöräilet maastopyörällä, on jousitettu etuhaarukka usein se ainoa oikea valinta. Mikäli pyöräilet kaupunkipyörällä, sopii siihen yhtä hyvin jäykkä etuhaarukka. Meiltä löytyy niin kevyitä etuhaarukoita jotka pienentävät polkupyörän painoa, kuin myös hieman painavampia etuhaarkuoita joissa on esim. paljon eri kiinnitysmahdollisuuksia. Oletko epävarma siitä mikä etuhaarukka sinun tulisi valita, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, he auttavat siuna mielellään löytämään juuri sinulle ja sinun pyörääsi sopivan etuhaarukan.