SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 1231 tuotetta

Täältä löydät unisex-kypärät, jotka sopivat miehille ja naisille.

Täydellisen kypärän löytäminen on erittäin helppoa. Haun suodatuksesta klikatessasi päänympärysmitta valinnan, voit valita päänympärysmittasi (cm) ja löytää kypärät koon mukaan.

kaikki kypärämallimme ovat tietenkin hyväksyttyjä ja CE-merkittyjä. CE EN 1078 ovat tavallisella soljella ja EN 1080 on vihreällä soljella.

Pyöräilykypärä kaikille

Täältä löydät pyöräilykypärät miehille ja naisille. Vaikka pyöräilykypärän tulee olla hieno tulee sen myös istua hyvin päähäsi. Pyöräilykypärä ei saa olla liian pieni, eikä liian iso, joten jotta löytäisit juuri oikeankokoisen kypärän, tulisi sinun mitata pääsi ympärys. Kun olet mitannut päänympäryksen voit syöttää tuloksen filtterimme kohtaan "Päänympärys" ja sivustomme näyttää kaikki sinulle sopivat pyöräilykypärät. Pyöräiletkö yhtä paljon kuin me? Silloin sinulla ei ole yhtään hyvää tekosyytä jättää käyttämättä pyöräilykypärääsi, sillä se on fiksuin ja halvin henkivakuutus minkä voit ostaa. Täältä löydät unisexkypärät joko varustettuna MIPS teknologialla tai ilman, monissa hienoissa väreissä kuten keltainen, hopea, sininen ja punainen.

Meiltä löydät unisex pyöräilykypäriä tunnetuilta merkeiltä kuten Bontrager, Giro, Mavic, Bell, Endura, Rudy Project, Kask, TEC, Abus, Spectra, BBB och Met.