SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 74 tuotetta
Yleisimmät kysymykset
?Miksi hankkia tehomittari?

Tehomittari (tai wattimittari) mittaa tehon, jonka tuotat pyöräillessäsi. Teho mitataan wateissa (1W = 1Nm/s). Mitä enemmän poljet, sitä enemmän watteja mittari näyttää. Pulssimittariin verrattuna tehomittari antaa todellisemman kuvan vastuksesta ilman viivettä. Wattimittari reagoi heti aloitettuasi polkemisen, kun taas pulssimittari reagoi hitaammin muutoksiin (pulssimittarilla voi kestää useampi sekunti tai jopa puoli minuuttia reagoida pulssiin).

Tehomittari - rullaava koelaboratorio

Tehomittari näyttää myös kuntosi kehityksen pidemmällä aikavälillä, polkiessasi kovemmin näyttää mittari enemmän watteja. Tällä tavoin sen voi rinnastaa rullaavaan koelaboratorioon. Wattimittarin sensorit sijaitsevat poljinvarressa, keskiössä, poljin karassa, polkimissa tai navassa ja tulos lähetetään yhteensopivaan (ANT tai Bluetooth) pyörätietokoneeseen.

Osta tehomittari polkupyörääsi

Etsitkö tehomittaria tai kansankielellä wattimittaria jotta voisit saada treenaamisen ja statistiikan seuraavalle tasolle? Silloin olet tullut oikeaan paikkaan! Meiltä löytyy tehomittareita niin poljin kuin kampi versioina, mitkä molemmat mittaavat tuottamaasi tehoa kun pyöräilet. Tämä on täydellinen työkalu motivoimaan sinua tavoittamaan seuraava maalisi pyöräilyn saralla. 

Täältä löydät polkupyörän tehomittarit. Meiltä löydät tehomittarit tunteuilta merkeiltä kuten Sram, Garmin ja Stages.