SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 92 tuotetta

Pyöräilyliivi on käytännöllinen ja must have tuote kaikille niille jotka pyöräilevät myös silloin kun aurinko ei paista ja kesälämpötiloista ei ole tietoakaan. 

Pue liivi päällesi aamulla kun lämpötila ei ole vielä noussut miellyttävälle tasolle, tai pidä liivi mukana pyöräilypaidan taskussa mikäli lenkki kestää iltaan saakka kun lämpötilat taas tippuvat.

Takki on itsestään selvyys, se laitetaan päälle kun lämpötilat laskevat tarpeeksi, mutta liivi on juuri sopiva vaate pyöräilypaidan päälle silloin kun ulkona on tuulista tai pelkkä pyöräilypaita ei riitä pitämään sinua lämpimänä. 

Meiltä löydät pyöräilyliivejä niin miehille, naisille kuin lapsillekkin tunnetuilta merkeiltä kuten Endura, Bontrager ja Pearl Izumi.

Pyöräilyliivi

Pyöräilyliivi on vaate minkä hankkimista et tule katumaan. Meiltä löytyy niin huomioliivejä jotta näkyisit paremmin liikenteessä, kuin myös käytännöllisia tuuliliivejä hieman viileämmille lenkeille. Pyöräillessäsi tulee suurin osa kylmästä ilmasta suoraan rintaasi, ja juuri tähän auttaa pyöräilyliivi erinomaisesti. Pyöräilyliivi ei vie myöskään juuri yhtään tilaa, joten sellaisen voit kätevästi pakata selkätaskuun tai jopa satulalaukkuun, mikäli niin haluat. 

Pyöräilyliivi ei ole pelkästään erittäin hieno vaan myös erittäin käytännöllinen ja kevyt. Meiltä löydät pyöräilyliivejä jotka selviävät niin tuulesta kuin sateestakin, ja jotka sopivat niin talveen kuin kesäänkin (ja tietenkin kaikkeen siltä väliltä). Täältä löydät pyöräilyliivit niin miehille kuin naisillekkin, kaikissa hintaluokissa. Valitse monista hienoista malleista ja väreistä kuten keltainen, valkoinen, punainen, rosa ja sininen. 

Meiltä löydät pyöräilyliivit tunnetuilta merkeiltä kuten Endura, Bontrager, Mavic, Pearl Izumi, Shimano, Capo ja monelta muulta.