SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 105 tuotetta

Pyöräilyliivi

Pyöräilyliivi on vaate minkä hankkimista et tule katumaan. Meiltä löytyy niin huomioliivejä jotta näkyisit paremmin liikenteessä, kuin myös käytännöllisia tuuliliivejä hieman viileämmille lenkeille. Pyöräillessäsi tulee suurin osa kylmästä ilmasta suoraan rintaasi, ja juuri tähän auttaa pyöräilyliivi erinomaisesti. Pyöräilyliivi ei vie myöskään juuri yhtään tilaa, joten sellaisen voit kätevästi pakata selkätaskuun tai jopa satulalaukkuun, mikäli niin haluat. 

Pyöräilyliivi ei ole pelkästään erittäin hieno vaan myös erittäin käytännöllinen ja kevyt. Meiltä löydät pyöräilyliivejä jotka selviävät niin tuulesta kuin sateestakin, ja jotka sopivat niin talveen kuin kesäänkin (ja tietenkin kaikkeen siltä väliltä). Täältä löydät pyöräilyliivit niin miehille kuin naisillekkin, kaikissa hintaluokissa. Valitse monista hienoista malleista ja väreistä kuten keltainen, valkoinen, punainen, rosa ja sininen. 

Meiltä löydät pyöräilyliivit tunnetuilta merkeiltä kuten Endura, Bontrager, Mavic, Pearl Izumi, Shimano, Capo ja monelta muulta.