SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 122 tuotetta

Minipumppu kulkee aina kätevästi mukana vaikka takin taskussa tai satulalaukussa. Täältä löydät tavalliset minipumput ja CO2-pumput (eli minipumput CO2-patruunoilla). Varmista aina että renkaissa on kunnolla ilmaa - Näin rullaaminen onnistuu paljon paremmin!

Minipumppu

Täältä löydät minipumput pyörääsi. Etsitkö pientä ja kevyttä pyöräpumppua? Silloin etsit minipumppua. Minipumppu mahtuu esimerkiksi reppuun, laukkuun ja usein niissä on myös pidike millä voit asentaa minipumpun pyörääsi. Näin sinulla on aina pumppu käsilläsi ja voit pumpata renkaasi silloin kun sitä tarvitset. 

On hyvä idea pitää minipumppu aina mukana, mikäli joudut pumppaamaan lisää ilmaa renkaisiin. Kiitos minipumpun pienen koon, mahtuu se kätevästi laukkuun tai reppuun ja on täten aina mukana. Pienestä koosta huolimatta ne ovat erittäin tehokkaita pumppuja. Meiltä löydät minipumppuja joissa on äännettävä kahva jotta saat paremman otteen pumpatessasi, ja usein ne toimivat kaikille venttiilityypeille. Haluatko pienen pumpun mutta itse pumppauksen tulisi tapahtua erittäin nopeasti ja kevyesti? Silloin sinun kannattaa hankkia CO2-pumppu. 

Meiltä löydät minipumput hyvin tunnetuilta merkeiltä kuten Topeak, BBB, SKS, PRO, Blackburn, Planet Bike, Bontrager, Lezyne ja monilta muilta merkeiltä.