SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 79 tuotetta

Lastenistuimet on helppo ja kätevä tapa kuljettaa lasta pyörällä. Eteen ja taakse asennettavilla lastenistuimilla voi kuljettaa samanaikaisesti jopa kahta lasta, mutta siinä tapauksessa suosittelemme että käytät sen sijaan pyörävaunua, joka on sekä helpompi että turvallisempi tapa kuljettaa kahta lasta samaanaikaisesti pyörällä. Jos haluat käyttää lastenistuinta useammassa pyörässä, niin useimpiin malleihin saa myös ostettua ekstra kiinnikkeitä.

Polkupyörän lasten turvaistuin - Turvalliset turvaistuimet

Lasten mielestä on kiva päästä mukaan pyöräilemään vaikka he eivät vielä osaisi pyöräillä itse. Tähän löytyy avuksi pyörään asennettava lasten turvaistuin. Siinä lapsi voi matkustaa mukavasti ja turvallisesti. Lasten turvaistuin antaa sinulle enemmän vapautta, sillä voit tehdä myös spontaaneja ja hauskoja pyöräretkiä lähimaastoon tai miksei myös kauemmaksikin. Meiltä löytyy lasten turvaistuimia jotka voidaan kiinniittää tavaratelineelle, tai pyörän runkoon mikäli tavarateline puuttuu. 

Me myymme lasten turvaistuimia tunnetuilta merkeiltä kuten Spectra, Hamax, Belleli ja OKBaby

Minkä pyöränistuimen minun pitäisi valita?

Minkä pyöränistuimen sinun pitäisi valita, riippuu osittain siitä, mihin haluat sijoittaa. Voit asentaa pyöränistuimen tavallisimpaan tavaratelineeseen tai runkoon. Etuasennetun polkupyörän lastenistuimen avulla sinä ja lapsesi voitte jakaa kokemuksen ja näkymän, mikä monien mielestä on etu. Monet polkupyörän istuimet on luotu kasvamaan lapsen kanssa, jotta voit käyttää sitä pidempään. Siksi saattaa olla syytä sijoittaa hieman kalliimpaan, koska voit käyttää sitä pidempään. Valitse budjettisi mukainen hintaluokka, mutta älä tee kompromisseja mukavuudesta ja turvallisuudesta.

Cykelbarnstol

Asenna lasten turvaistuin oikein!

Kun asennat lasten turvaistuimen pyörääsi, tarkista että mikään ruuvi tai mutteri ei ole löysällä. Voi olla myös hyvä idea hankkia pinnasuoja ettei esim. kengännauhat tai lahje tms. jää vahingossa pinnojen väliin. Lasten turvaistuin kannattaa säilyttää sisätiloissa lisätäksesi sen käyttöikää, sillä erilaiset säät etupäässä lämpö ja uv-säteily saattavat vaikuttaa istuimen käyttöikään.