SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 54 tuotetta

Polkupyörän lasten turvaistuin - Turvalliset turvaistuimet

Lasten mielestä on kiva päästä mukaan pyöräilemään vaikka he eivät vielä osaisi pyöräillä itse. Tähän löytyy avuksi pyörään asennettava lasten turvaistuin. Siinä lapsi voi matkustaa mukavasti ja turvallisesti. Lasten turvaistuin antaa sinulle enemmän vapautta, sillä voit tehdä myös spontaaneja ja hauskoja pyöräretkiä lähimaastoon tai miksei myös kauemmaksikin. Meiltä löytyy lasten turvaistuimia jotka voidaan kiinniittää tavaratelineelle, tai pyörän runkoon mikäli tavarateline puuttuu. 

Me myymme lasten turvaistuimia tunnetuilta merkeiltä kuten Spectra, Hamax, Belleli ja OKBaby

Barn tycker det är roligt att få följa med på dina cykelturer och därför är en cykelbarnstol bra att inskaffa både för barnets nöje och för att ni tillsammans lättare ska kunna ta er runt. Cykelbarnstolen ger dig mycket frihet eftersom ni kan göra spontana roliga utflykter utan onödigt krångel. Vi har cykelbarnstolar du kan montera på pakethållaren och om du saknar pakethållare så har vi även cykelbarnstolar som kan monteras på ramen.

Vi säljer cykelbarnstolar från välkända varumärken som Spectra, Hamax, Thule, Belleli och OKBaby

Cykelbarnstol

Asenna lasten turvaistuin oikein!

Kun asennat lasten turvaistuimen pyörääsi, tarkista että mikään ruuvi tai mutteri ei ole löysällä. Voi olla myös hyvä idea hankkia pinnasuoja ettei esim. kengännauhat tai lahje tms. jää vahingossa pinnojen väliin. Lasten turvaistuin kannattaa säilyttää sisätiloissa lisätäksesi sen käyttöikää, sillä erilaiset säät etupäässä lämpö ja uv-säteily saattavat vaikuttaa istuimen käyttöikään.