SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 9 tuotetta

Pari nousukahvaa suorassa ohjaustangossa antavat mahdollisuuden otteen vaihteluun, mikä tekee pyörästä mukavemman ajettavan. Nousukahvoilla saat lisävoimaa ylämäkiin, ja pitkällä suoralla on mukava vaihdella hieman käsien asentoa. Täältä löydät nousukahvat kaiken tyyppisiin pyöriin ja monelta eri merkiltä.

Nousukahvat polkupyörään

Täältä löydät nousukahvat kaikentyyppisiin polkupyöriin. Nousukahvat mahdollistavat useampia kädenasentoja ohjaustangolla, ja auttavat sinua vaihtamaan ajoasentoa pyörälenkin aikana. Nousukahvat ovat ergonomisen työasennon vastine pyöräilijälle. Kahvat ovat erinomainen apu pidemmille pyörälenkeille sillä ne ovat ergonomisia, antavat enemmän pitoa ja mahdollistavat kovemman vauhdin.

Meillä on nousukahvoja tunnetuilta merkeiltä kuten XLC, Cavo, Spectra, Pro, BBB, Singletrack Solutions ja monilta muilta.

Nousukahvojen asentaminen

Nousukahvat asennetaan ohjaustangon päätyihin. Sinun tulee siirtää vaihdevipuja, jarruvipuja ja kädensijoja hieman sisäänpäin, jotta nousukahvoille olisi tilaa ohjaustangolla. Mikäli sinulla on kädensijat, jotka istuvat tiukasti paikallaan, voi olla hyvä idea viiltää palanen kädensijaa pois, jotta saisit nousukahvat asennettua.