SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 89 tuotetta

Mukava rengaspari pyörässäsi tekee talvesta hauskan ja turvallisen. Kun mittari laskee nollaan asteeseen, on korkea aika vaihtaa nastapyöriin. Tulet yllättymään ensimmäistä kertaa siitä kuinka hyvä pito renkaissa on.

Täältä löydät molemmat nastalliset sekä nastattomat renkaat pyörällesi tunnetuilta merkeiltä kuten Suomi tyres ja Schwalbe. Voit helposti valita renkaasi diametrin hakusuodatuksesta ja löytää renkaat jotka sopivat pyörääsi.

Nastarenkaissa on pehmeämpi kumiseos mikä kompensoi kylmyyttä ja antaa näin maksimaalisen pidon jopa miinus asteessa. Verratessa tavalliseen kumiseokseen, joka kylmenee lämpötilan mukaan ja johtaa huonoon pitoon.

Polkupyörän nastarenkaat - halvalla netistä!

Talven ja liukkaiden teiden ei tarvitse olla esteenä sille, että et voisi tehdä sitä mitä rakastat - siihen löytyy nimittäin helppo ratkaisu. Nastarenkaiden asentaminen pyörään auttaa pysymään pystyssä liukkailla teillä. Tavallisilla renkailla pyöräily talvella voi olla vaikeaa ja jopa vaarallista, sillä kaatumisen riski on todellinen. Tästä syystä sinun tulisi vaihtaa tavallisten renkaiden tilalle nastarenkaat viimeistään siinä vaiheessa kun lämpömittari näyttää 0 astetta. Riippumatta siitä, haluatko jatkaa pyöräilyä metsäpoluilla tai ajaa työmatkaa myös silloin kun ulkona on pakkasta, voit jatkaa pyöräilyä säästä riippumatta kun vaihdat pyörääsi nastarenkaat. Meiltä löydät nastattomia ja nastallisia polkupyörän talvirenkaita useassa eri koossa. Voit myös valita renkaan, jossa on heijastinpinta renkaan sivussa, jotta näkyisit paremmin pimeällä.

Nastarenkaat

Schwalbe, Suomi Tyres ja monta muuta nastarengasvalmistajaa

Me myymme pyörän nastarenkaita tunnetuilta merkeiltä kuten Schwalbe, Suomi Tyres, Continental, Bontrager, 45NRTH ja Michelin.