SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 1225 tuotetta

Pyörä-ale - Paljon polkupyöriä alennettuun hintaan!

Täältä löydät kaikki pyörät, jotka myymme alennettuun hintaan – ympäri vuoden. Kyseessä voi olla tuotemerkkitarjous, poistuva malli tai esimerkiksi viikkokampanja. Joka tapauksessa, voit löytää täältä juuri itsellesi parhaan polkupyörän ja vieläpä huippuedulliseen hintaan! Kun tilaat pyörän, me asennamme ja testaamme sen ennen kuin toimitamme sen kotiovellesi. Näin pääset hyppäämään satulaan mahdollisimman pian!

Pyöräale Cykelkraftilla

Cykelkraft on tullut tunnetuksi Pohjoismaiden suurimmasta valikoimasta. Tavoitteemme on luonnollisesti ylläpitää ja uudistaa tätä valikoimaa niin pyörien, varaosien kuin tarvikkeiden osalta, tietenkin kilpailukykyisin hinnoin. Tämä pätee myös pyörien alennusmyyntiin.

Valmis paketti

Kun tilaat pyörän meiltä, saat sen kotiovellesi asennettuna ja valmiina ajoon. Sinun pitää vain ruuvata polkimet kiinni ja kääntää ohjaustanko suoraan, niin olet valmis pyöräilemään.

Alennusmyynnin valikoima

Cykelkraft tarjoaa laajan valikoiman pyöriä, jotka sopivat kaikille, riippumatta omistautumisestasi tai intohimostasi lajiin. Mikäli sinun on vaikea löytää sopivaa pyörää, suosittelemme, että kokeilet pyörävalitsintamme. Löydät varmasti juuri itsellesi sopivan polkupyörän pyöräalestamme.

Pyörämallit, jotka löydät pyöräalestamme ovat:

  • Lastenpyörät
  • Kaupunkipyörät
  • Hybridipyörät
  • Sähköpyörät
  • Maastopyörät
  • Maantiepyörät

Pyöräalestamme löydät pohjoismaiden parhaita sähköpyöriä, muun muassa tuotemerkeiltä Nishiki, Made, Skeppshult. Sähköpyörä on täydellinen valinta sinulle, joka haluat jättää auton kotiin useammin, et halua olla selkä märkänä hiestä pyöräillessäsi töihin tai sinulla on vamma, joka ei salli tavallisella polkupyörällä pyöräilyä. Meiltä löydät sähköpyöriä kaikilla moottorivaihtoehdoilla, mutta etupäässä tarjoamme Shimano Steps, Bosch ja E-going-järjestelmillä varustettuja sähköpyöriä. Yleisesti voidaan sanoa, että kaikissa pyörissä joita myymme, on hyvä moottori, ja ne eroavat aina vain vähemmän toisistaan. Pyöräalesta löydät eri tyyppisiä sähköpyöriä, aina sähköavusteisista kaupunkipyöristä sähkömaastopyöriin.

Cykelkraftin pyöräalesta löydät myös laajan valikoiman maastopyöriä suurimmilta valmistajilta. Voit törmätä merkkeihin kuten Ibis, Yeti, Nishiki, Crescent, Bianchi, Surly ja Salsa. Valikoimasta löytyy jotain jokaiselle: aina edullisemmista nuortenpyöristä kalliimpiin maratonmatkojen maastopyöriin, joko alumiinirunkoisia tai hiilikuiturunkoisia, 26"-, 27,5"- ja 29"-malleja. Meiltä löydät pyörät eri kategorioissa: gravel, cross country, trail, enduro...

Etsitkö edullista lastenpyörää? Täältä löydät kaiken kattavan valikoiman halpoja ja valmiiksi asennettuja lastenpyöriä, joko jalkajarrulla tai ilman. Pyörällä ajon taidon oppiminen on suuri tapahtuma lapselle ja mahtava kokemus heille, jotka voivat seurata tätä tapahtumaa vierestä. Pyöräalesta löydät lastenpyöriä kaikenikäisille lapsille, aina 12"-pyörästä 26"-pyörään. Riippumatta siitä, minkälaisen pyörän lapsesi tarvitsee, löydät sen todennäköisesti täältä. Lastenpyörät toimitetaan suoraan varastoltamme kotiovellesi valmiiksi asennettuina. Vanhempien tulee vain asentaa polkimet ja kääntää ohjaustanko suoraan. Meille on tärkeää, että vanhemmat voivat luottaa siihen, että lastenpyörä on asennettu oikein ja, että se on turvallinen käyttää alusta asti.

Täältä löydät pohjoismaiden suurimman valikoiman hybridipyöriä - aina halvimmista malleista lyhyemmille matkoille kalliimpiin hybridipyöriin, joita kutsutaan myös kilpahybrideiksi. Alennusmyynnistämme löydät myös cross-, city- ja kilpahybridit markkinoiden suurimmilta merkeiltä. Hybridipyöriä käytetään usein myös kulkuvälineenä työ- ja koulumatkalla. Hybridit ovat suosittuja työmatkapyöriä, sillä ne ovat mukavia, mutta samalla myös nopeita siirtymisessä paikasta A paikkaan B.

Kaupunkipyörät ovat yksinkertaisesti sama asia kuin klassiset miesten- ja naistenpyörät jotka sopivat lähes kaikille. Pyöräalessamme on kaupunkipyöriä tyylikkäiltä merkeiltä kuten Skeppshult, MADE, Monark ja Crescent. Jätä auto useammin kotiin, ja osta kätevä ja mukava kaupunkipyörä pyöräalestamme. Lähetämme pyörän suoraan kotiovellesi ja tarjoamme markkinoiden parhaat hinnat ja laadukkaimmat kaupunkipyörät.

Alevalikoima kattaa myös maantiepyörät. Täältä löydät rennommat ja huokeammat maantiepyörät kuntoiluluokkaan sekä kehittyneemmät, kilpailuun tarkoitetut maantiepyörät, joita voit nähdä jopa Tour de Francessa. Maantiepyörä on nopein markkinoilta löytyvä pyörämalli. Jopa halvemmalla maantiepyörällä ei kestä kauan siirtyä paikasta A paikkaan B. Maantiepyöräily on yksi vaativimmista urheilulajeista.

Mikäli sinulle tulee kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa support@cykelkraft.fi tai soittaa numeroon 09 3152 7490