Tehtyä valintaa vastaavia tuotteita ei löydy.

Cruiser-pyörä on mukavuutta täynnä oleva pyörä "cruisailuun", missä se eroaa tavallisista standardi- ja hybridipyöristä uniikilla designillaan. Meiltä löydät markkinoiden johtavan merkin - Electran. Cruiserit voivat olla yksivaihteisia, mutta usein 3 tai 7-vaihteisia. Nämä pyörät toimivat lähes kaikenlaisilla teillä, kiitos isojen renkaiden, mutta paras maasto näille pyörille on tasainen päällystetty tie.

Cruiser-pyörät

Haluatko uniikin ja mukavan polkupyörän, millä voit kruisailla ympäriinsä? Silloin cruiser on täydellinen vaihtoehto! Cruiser-pyörät eroavat muista polkupyöristä niiden omalaatuisella designilla ja isoilla renkailla, pystyllä ajoasennolla, erikoisella rungolla ja leveällä satulalla. Polkupyörissä on usein myös näyttävät ja kirjavat värit, mikä tekee niistä todella hienoja! Ne ovat mukavia ja vakaita pyöriä, jotka ovat samalla hauskoja ja turvallisia pyöräillä.

Meiltä löydät cruiser-polkupyörät sekä naisten että miesten rungoilla ja edulliseen hintaan. Myymiemme cruisereiden raamit ovat alumiinisia tai teräksisiä jäykällä etuhaarukalla. Vaihteita pyörissä on 0-8. Löydät valikoimastamme myös useita värejä kuten musta, harmaa, valkoinen, sininen, vihreä ja punainen. Tämän lisäksi tarjoamme myös sähköavusteisia cruiser-pyöriä kaivatessasi vielä mukavampaa kyytiä.