Tehtyä valintaa vastaavia tuotteita ei löydy.

Nishiki on pyörämerkki joka tietää mitä aito pyöräilynautinto tarkoittaa. Mahdollisuus siihen että näet Nishiki-pyörän matkalla töihin on suuri, sillä merkki on ehkä tunnetuin hyvistä työmatkapyöristä, jotka rullaavat höyhenen kevyesti ja ovat kaikenlisäksi helppohoitoisia. Eikä ihme että Nishiki pyörät ovat suosittuja pohjoisesta etelään, sillä pyörät valmistetaan Ruotsin Göteborgissa, mikä tarkoittaa sitä että pyörät on suunniteltu pohjoismaista vaihtelevaa keliä silmällä pitäen, mikä takaa ajonautinnon kelistä riippumatta.

Nishiki-polkupyörät

Nishikin matka ei itseasiassa alkanut iloisesta Göteborgista, vaan heidän juuret tulevat niinkin kaukaa kuin Japanista. Japanista mietitte? Kyllä, Japani on itseasissa erittäin taitavia pyöränrungon valmistajia. 

Tänä päivän Nishiki-pyörien valmistus tapahtuu Göteborgissa. He yhdistävät vanhan käsityöläistaidon modernien materiaalien kanssa, uudelleen ajateltu design, ja varmatoimivuus ovat olleet pääasiassa kun he ovat luoneet pyöriä pohjoismaiseen ilmastoon. Nishiki pyörä selviää nimittäin aina loskaisesta kelistä, suolattuihin teihin ilman minkäänlaisia ongelmia. Tietenkin sinun tulee pestä Nishiki pyöräsi aika ajoin, me kaikki tarvitsemme kylvyn aina välillä. 

Nishikiä johtaa todelliset tulisielut jotka elävät ja hengittävät pyöräilyä, kukaan meistä ei ollut yllättynyt siitä että heidän firman juhlissa oli varattu paikka heidän omalle pyörälleen. Mutta se on juuri se mikä tekee Nishikistä Nishikin. He rakentavat useita eri malleja heidän pyöräpajallaan, niin lapsille kuin aikuisille, naisille kuin miehillekkin. Yhtäkään heidän pyöristä ei valmisteta liukuhihnalla, vaan kaikki pyörät on puhtaasti käsintehtyjä.

Nishiki pyörien geometria

Yksi asia mihin he ovat laittaneet paljon aikaa on itse pyörän geometria. Useita tunteja vietetään suunnittelupöydällä ennenkuin ideasta tulee totta. Nishiki tekee huolellisesit pitkiä laskelmia löytääkseen täydellisen tasapainon ennenkuin he valmistavat prototyypin. Monet pitävät tätä liioitteluna, mutta ei Nishiki, ja tästä me olemme erittäin iloisia. Sillä kompromissiton geometria yhdessä huoleillisesti valittujen komponenttien kanssa, ei pyörä voi olla muuta kuin menestys. Myös pyörän painoon kiinnitetään paljon huomiota, sillä painavampi pyörä on raskaampi polkea, etenkin ylämäessä. 

Nishiki tekee paljon enemmän kuin pelkästään työmatkapyöriä

Vaikkakin heidän suurin fokus on hybridipyörissä, eivät he ole rajoittaneet itseään vain erinomaisiin työmatkapyöriin. He valmistavat nimittäin kaiken tyyppisiä pyöriä maastopyöristä, lastenpyöriin ja kilpapyöriin. Heiltä löytyy tietenkin myös pyöriä jotka on erityisesti suunniteltu naisille, mikä on aivan huippua! Tämä johtuu siitä että usein naisten ruumiinrakenne on hieman erilainen verrattuna miehiin, ja täten naiset tarvitsevat heille sopivan pyörän. Tosin, ei ole mitään syytä miksei myös mies voisi ajaa naistenpyörällä tai päinvastoin, riippuen mausta, mieltymyksistä ja ruumiinrakenteesta löytyy Nishikiltä varmasti juuri sinulle sopiva pyörä. 

Meiltä cykelkraftilta löydät ison määrän Nishiki pyöriä todella hyvin hinnoin. Meiltä löydät jotain kaikissa hintaluokissa. Sivun ylälaidasta löydät älykkään filtterimme millä voi rajata tuotteita siten että voit löytää juuri sinulle sopivan Nishiki pyörän helpommin. Ehkäpä haluat tietyn verran vaihteita, tai olet mieltynyt johonkin tiettyyn väriin? Vaihtoehtoja on monia! Mikäli tarvitset apua löytääksesi juuri sinulle sopivan Nishiki pyörän, olet aina tervetullut ottamaan yhetyttä asiakaspalveluumme joko soittamalla tai sähköpostitse. Me autamme sinua mielelämme!