SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 209 tuotetta

Nesteytys on tärkeä pitää kunnossa kilpaillessa ja treenatessa. Täältä löydät laajan valikoiman hyviä pullonpidikkeitä pyörääsi. Kevyitä, kestäviä, hyvännäköisiä, klassisia - täältä löydät etsimäsi. Kiinnike on standardisoitu, joten voit vain valita itsellesi sopivat pullopidikkeet - kaikki sopivat (useimmat pyörät jaksavat kaksi pidikettä)!

Polkupyörän juomapulloteline

Nesteytys on erittäin tärkeää silloin kun pyöräilet, ja etenkin silloin kun treenaat. Jossa sinulla olisi aina vettä saatavilla, voit asentaa juomapullotelineen tai pullotelineen miksi sitä myös kutsutaan. Juomapulloteline on käytännöllinen ja fiksu ratkaisu siihen että sinulla olisi aina vettä käsillä. Täältä löydät pullotelineet kaikissa hintaluokissa ja monissa eri väreissä ja muodoissa. 

Mikä pulloteline minun tulisi valita?

Koska pullotelineen kiinnitys on standardisoitu voit valita minkä tahana pullotelineen, kaikki sopivat sinun pyörääsi. Sen sijaan on olemassa erilaisia pullotelineitä jotka sopivat juuri tietyn tyyppiseen pyöräilyyn, kuten esim. maastopyöräilyyn tai maantiepyöräilyyn. Kun pyöräilet maastossa, tarvitset vahvemman pullotelineen jotta pullo ei tipu teknisillä osuuskilla, maantiepyöräilyssä voi olla syytä satsata mahdollisimman kevyeen telineeseen. 

Meiltä löytyy juomapullotelineitä tunnetuilta merkeiltä kuten Bontrager, BBB, Topeak, Planet Bike, Tacx, PRO, Syncros ja monelta muulta.