SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 26 tuotetta

Täältä löydät valikoimamme tehokkaita kilpa- ja sorapyöriä, joissa on sähköavusteiset moottorit, ja kaikki mallit on valittu huolellisesti laadun, toiminnan ja käyttötarkoituksen mukaan. Kaikki pyörät on varustettu integroidulla sähkökäytöllä, joka tarjoaa tehokasta apua silloin, kun sitä eniten tarvitset, ja myös ohjelmiston, joka tekee jokapäiväisestä elämästäsi paljon hauskempaa ja nopeampaa. Riippumatta siitä, minkä mallin valitset, voit pyörälläsi ilman ongelmia menestyä kaikessa pitkistä suorista ajoista jyrkkiin ylämäkiin, emmekä liioittele, kun sanomme, että kaikki mallit tarjoavat runsaasti pyöräilyn iloa. Sorapyörällä voit ajaa kaikkea sileästä asfaltista hieman parempikuntoisiin metsäpolkuihin.

Lähes päivänselvä vaihtoehto meille nopeuden hölmöille, jotka haluavat pystyä säilyttämään aidon pyöräilyn tunteen ja samalla haluavat päästä pitkille kierroksille ilman, että tarvitsee huolehtia keuhkojen hengästymisestä.

Sähkökäyttö antaa sinulle lisätehoa silloin, kun sitä eniten tarvitaan, esimerkiksi voimakkaassa vastatuulessa tai kun haluat pysyä samalla nopeudella kuin nuorempi pyöräily toveri rinteillä.

Tämä on optimaalinen menopeli työmatkalaisille ja maantiepyöräilijöille, jotka haluavat joskus hieman ylimääräistä painetta polkimiin eivätkä koskaan jätä mitään sattuman varaan.

Mutta tosiasia pysyy - Sähköpyörä on luotettava ja tehokas kuljetusväline, jonka avulla pääset haluamaasi paikkaan sujuvasti ja viihdyttävästi. Suojaat ympäristöä säästäen samalla rahaa ja aikaa, kun liu'utat eteenpäin ilman kitkaa, hikoilua tai hengästymistä. Luot myös terveellisempiä tapoja, koska toisin kuin monet uskovat, pystyt parantamaan kuntoa uudella sähköpyörällä.

Sähköinen maantiepyörä -Vaativille maantiepyöräilijöille, jotka rakastavat nopeutta!

Jos etsit nopeaa kilpapyörää, jossa on hyödyllinen sähkökäyttö, tai yksinkertaisesti terävää maantiepyörää, jossa on tehokas sähkömoottori ja tyylikäs muotoilu, olet napsauttanut oikeaan paikkaan!

Tarjoamme laajan valikoiman tehokkaita sähkökäyttöisiä kilpapyöriä tunnetuilta valmistajilta, kuten Scott, Bergamont, Merida, Cannondale, Trek.

Nämä ovat nopeita sähköpyöriä, jotka on varustettu tyylikkäällä integroidulla sähkökäytöllä ja jotka tarjoavat tehokasta apua silloin, kun sitä eniten tarvitset. Lisäbonuksena on myös ohjelmisto, joka tekee jokapäiväisestä elämästä hauskempaa ja paljon nopeampaa. Ja, kuten tavallista; tarjoamme tietysti sekä edulliset hinnat että nopeat toimitukset kotiisi, kun ostat meiltä sähköpyörän.

Kaikki vähän yksinkertaisemmasta paljon ylellisempään kilpapyörään, jossa on sähkökäyttö

Meiltä löydät kaikenlaisia ​​sähkökäyttöisiä maantiepyöriä: hieman yksinkertaisemmista vaihtoehdoista sinulle, joka haluat useimmiten ajaa lyhyitä matkoja, ja sinulle, joka haluat ylimääräistä laadukkaalla voimansiirrolla ja tyylikkäällä integroidulla sähköjärjestelmällä. Jos etsit tehokasta maantiepyörää, joka tarjoaa korkealaatuista suorituskykyä ja samalla mukavia pitempiä sunnuntaikierroksia pyöräily toveriesi kanssa, olet löytänyt oikeaan paikkaan.

Riippumatta siitä, haluatko ostaa hieman huokeamman sähkökäyttöisen kilpapyörän tai jonkin hieman ylellisemmän mallimme, kokoamme, säädämme ja testaamme sähköpyöräsi huolellisesti ennen kuin toimitamme sen kotiisi.

Sähköpyörät sekä moottoreilla että akuilla tunnetuilta valmistajilta

Sähköpyörässä on moottori, joka auttaa sinua pyöräilyssä, se antaa sinulle lisävoimaa, joka saa pyöräilyn tuntumaan ihanan kevyeltä, viihdyttävältä ja vähemmän väsyttävältä. On olemassa kahdentyyppisiä sähköpyöriä, joista ns. sähköavusteisia pyöriä myydään eniten Pohjoismaissa. Sähkömoottori auttaa sinua pyöräilemään enintään 25km/h ja se aktivoituu ainoastaan silloin, kun poljet (tämän takia pyörää kutsutaan sähköavusteiseksi polkupyöräksi). Näihin pyöriin ei tarvitse omistaa ajokorttia. Voit tietysti pyöräillä nopeammin ... mutta sinun on tehtävä koko työ itse. Aivan kuten polttomoottori, myös sähkömoottorit vaativat jonkinlaista polttoainetta, jos moottori on sähköpyörän voimanlähde, sähkö on itse polttoainetta ja sen säiliö koostuu akusta. On myös olemassa sähköpyörämalleja, jotka kulkevat nopeammin (jopa 45km/h). Kyseiset pyörät vaativat mopokortin, minkä takia niitä ei myydä Cykelkraftilla. Cykelkraft tarjoaa laajan valikoiman sähköavusteisia pyöriä ja voit olla varma, että järjestelmät tulevat aina tunnetuilta, luotettavilta ja vakiintuneilta tuotemerkeiltä, ​​kuten Shimano, Bosch, Promovec, Yamaha, Bafang, Mahle, Fauza ja SpinTec.

Sähköpyörä soralle - vaativille seikkailijoille ja maastopyöräilijöille!

Jos etsit sähköpyörää soralle tai näppärää sähköpyörää, jolla on luokkansa johtava ohjattavuus ja tyylikäs muotoilu, olet napsauttanut oikeaan paikkaan! Tarjoamme laajan valikoiman tehokkaita sähkökäyttöisiä sorapyöriä tunnetuilta valmistajilta, kuten Scott, Bergamont, Merida, Cannondale, Trek.

Kaikkea hiukan yksinkertaisemmista paljon ylellisimpiin sora -sähköpyöriin

Meiltä löydät kaikenlaisia ​​soraa varten tarkoitettuja sähköpyöriä: aina hieman yksinkertaisemmista vaihtoehdoista sinulle, joka haluat lähinnä ajaa lyhyitä matkoja, ja sinulle, joka haluat ylimääräistä korkealuokkaisella voimansiirrolla ja kauniisti integroiduilla sähköjärjestelmällä.

Jos etsit tehokasta sorapyörää, joka tarjoaa luotettavaa suorituskykyä, mutta jolla on samalla luokkansa johtava ohjattavuus ja joka on tarpeeksi mukava pitkille sunnuntaikierroksille tallitoveriesi kanssa, olet löytänyt oikean paikan. Ja ehkä parasta, sillä ei ole väliä, haluatko ajaa mieluummin tasaisella asfaltilla, rypytetyillä mukulakivillä tai sotkuisilla metsäpoluilla näille pyörille. Tämä on luultavasti optimaalinen menopeli vaativille työmatkalaisille, seikkailijoille ja maastopyöräilijöille, jotka haluavat joskus hieman ylimääräistä painetta polkimiin eivätkä koskaan jätä mitään sattuman varaan.

Riippumatta siitä, haluatko ostaa hieman huokeamman sähkökäyttöisen kilpapyörän tai jonkin hieman ylellisemmän mallimme, kokoamme, säädämme ja testaamme sähköpyöräsi huolellisesti ennen kuin toimitamme sen kotiisi.

Osta sähköinen sorapyörä verkossa

Sähköpyörän ostaminen meiltä on helppoa, sujuvaa ja kätevää. Toimitamme sähköisen sorapyöräsi valmiiksi koottuna ovellesi, ja ainoa asia, joka sinun on tehtävä ennen kuin hyppäät satulaan, on ohjaustangon säätäminen ja polkimien kiinnittäminen. Jos tilaamasi sähköpyörä ei miellytä sinua, Cykelkraft tarjoaa myös 60 päivän palautusoikeuden. Cykelkraft.fi -sivustolta on aina helppoa ja sujuvaa ostaa sähköpolkupyörä edulliseen hintaan.