SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 83 tuotetta

Crosshybridipyörää voidaan kutsua myös maastopyöräksi. Kuinka Crosshybridi eroaa tavallisesta hybridipyörästä? Crosshybridi on varustettu vaimennetulla etuhaarukalla, jonka ansiosta jopa sorateillä ja poluilla on erittäin mukava ja pehmeä ajaa. Crosshybridi pyörässä on myös usein hieman paksummat ja vahvemmat kumirenkaat, jonka vuoksi pyörä selviytyy loistavasti kaikenlaisilla ajopinnoilla ja riski rengasrikoista minimalisoituu. Crosshybridi on täydellinen valinta niille, jotka pyöräilevät pitkiä matkoja vaihtelevassa ympäristössä.

Voidaankin sanoa, että Crosshybridi on maastopyörän, kaupunkipyörän ja kilpapyörän yhdistelmä. Crosshybridissä on maastopyörän ominaisuus jolla voi pyöräillä helposti metsäpoluilla ja sorateitä pitkin, vaimennetun etuhaarukan ja vahvojen renkaiden ansiosta. Sen lisäksi cross-hybridissä on kaupunkipyörän mukavuus nopeasti pysähtyvien jarrujen ja nopeiden vaihteiden ansiosta. Kilpapyörän nopeus näkyy puolestaan cross-hybridissä sen etukaltevuuden ansiosta, mikä vähentää ilmanvastusta. Crosshybridi tarjoaa kolmen maailman parhaat puolet yhdistämällä sen yhdeksi polkupyöräksi.

Crosshybridi - Osta hybridipyörä edullisesti netistä

Crosshybridi jota usein kutsutaan myös trekkingpyöräksi. Miten crosshybridi eroa tavallisesta hybridipyörästä? Crosshybridi on usein varustettu jousitetulla etuhaarukalla, mikä tarkoittaa että voit pyörällä pehmeästi ja mukavasti hiekka-/sorateillä kuten myös kuntopoluilla. Usein crosshybridit on varustettu hieman tavallista kuvioiduimmilla ja kestävämmillä renkailla mitkä selviävät kaikenlaisilla alustoilla ja minimoivat renkaiden puhkeamisriskiä. Crosshybridi on täydellinen valinta sinulle joka pyöräliet pidempiä matkoja vaihtelevilla alustoilla. 

Voidaan sanoa että crosshybridi on sekoitus maastopyörää, kaupunkipyörää ja maantiepyörää. Maastopyörästä on saatu ketteryys jotta pyörällä on kevyempi ajaa metsäpoluilla ja sorateillä, kiitos jousitetun eruhaarukan ja vahvojen renkaiden. Mukavuus saadaan kaupunkipyörästä otetuilla jarruilla ja vaihteilla joilla kiihdytät kevyesti ja pysähdyt nopeasti ja varmasti. Maantiepyörästä saadaa nopeus kevyesti eteenpäin kumartuvasta ajoasennosta mikä pienentää ilmanvastusta, ja verrattain kapeat renkaat jotka pienentävät rullausvastusta. Crosshybridi on kolmen eri maailman parhaat puolet yhditettynä yhteen ja samaan pyörään.