SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 2659 tuotetta

Olemme erittäin ylpeitä Rengas ja sisäkumi valikoimastamme, ja uskallammekin sanoa ettei näin laajaa valikoimaa löydy muualta. Täältä löydät Pyörän renkaat moneen eri pyörämalliin ja vuodenaikaan, sekä myös lastenvaunujen renkaat, ja pyörätuolin renkaat.

Teemme yhteistyötä vain hyvin tunnettujen merkkien kanssa, kuten Bontrager, Continental, CST, Mavic, Maxxis, Michelin, Schwalbe, Spectra, Tufo, Vittoria ja muut. Jos et löydä etsimääsi rengaskokoa, niin otathan meihin yhteyttä!

Polkupyörän rengas ja sisäkumi

Jotta pyöräily olisi mukavaa ja nautinnollista, tarvitset pyörääsi hyvät renkaat ja sopivan täyteen pumpatut sisäkumit. Riippumatta siitä, minkälaista rengasta tai sisäkumia olet pyörääsi etsimässä, voimme taata, että tulet löytämään sen meiltä. Meiltä löydät renkaat kaikentyyppisiin pyöriin, mutta myös renkaita lastenvaunuihin.

Löydät valikoimastamme muun muassa seuraavat merkit: Schwalbe, Continental, Maxxis, Bontrager, Michelin, Q-tubes, WTB, TUFO, Mavic, CST, Suomi Tyres ja Spectra.

Vaihda sisäkumi ja rengas

Kun on aika vaihtaa polkupyöräsi sisäkumi, käy renkaan irrottaminen helpoiten rengasraudalla. Hyvä niksi on pumpata uuteen sisäkumiin hieman ilmaa niin, että sisäkumi tulee muotoonsa. Tällöin se on helpompi asentaa renkaan sisään, eikä se jää niin helposti vanteen ja renkaan väliin, kun alat pumppaamaan sitä. Renkaan asentaminen vanteelle kannattaa aloittaa venttiilin kohdalta, silloin viimeinen ja usein tiukimman kohdan asentaminen vanteelle käy helpommin.