Filter
Sortera
Näytetään 1250 tuotetta

Osta polkupyörän renkaat online

Yksi pari hyviä, täyteen pumpattuja pyöränrenkaita on hauskan pyöräkokemuksen A ja O. Ja ilman paria toimivia pyöränrenkaita voi olla erittäin vaikea pyöräillä. Meiltä löydät yli 1000 erilaista pyöränrengasta useissa eri malleissa - leveissä, kapeissa, isoissa, pienissä ja kaikissa mahdollisissa muodoissa mitä voit vain kuvitella! Täältä löydät toisisanoen takuuvarmasti sinulle sopivat pyöränrenkaat. Oletko epävarma mitkä renkaat sopivat pyörääsi tai mitkä renkaat sinun tulisi valita? Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme. He auttavat sinua mielellään vastaamaan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin koskien pyöränrenkaita jotka sopivat juuri sinun pyörääsi. 

Pyöränrenkaat kaikentyyppisiin polkupyöriin

Meiltä löyttt pyöränrenkaat kaikentyyppisiin polkupyöriin, riippumatta siitä etsitkö maastopyörän renkaita, maantiepyörän renkaita, hybridipyörän renkaita tai fatbike renkaita, tulet mitä todennäköisemmin löytämään ne meiltä. Meiltä löydät pyöränrenkaat joka koossa aina 10"-29" väliltä. Pyöräiletkö sähköpyörällä, meiltä löytyy polkupyörän renkaat jotka on erityisesti valmistettu sähköpyörille. Riippumatta siitä etsitkö renkaita maastopyörään tai lastenvaunuihin, löydät ne osoitteetsa Cykelkraft.fi kaikissa hintaluokissa.

Cykeldäck

Työkalut pyöränrenkaan vaihtamiseen

Onko sisäkumi puhjennut, vai tarvitseeko sinun vain vaihtaa renkaat, ehkäpä kesärenkaat talvirenkaisiin, on tarpeellisin työkalu rengasrauta. Käyttämällä rengasrautaa minimoit riskin että vahinhoitat sisäkumia tai vannetta, eikä sinun tarvitse käyttää niin paljon "väkivaltaa" renkaan vaihdossa.

Schwalbe, Continental, Bontrager ja 20 muuta! 

Me myymme pyöränrenkaita tunnteuilta merkeiltä kuten Schwalbe, Continental, Bontrager, Maxxis, Michelin, Mavic, Spectra, Vittoria, Surly, CST, TUFO, TEC, WTB ja monelta monelta muulta. Voit olla varma että meiltä löydät pyöränrenkaat jotka sopivat pyörääsi kuin myös lompakollesi.