SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 1704 tuotetta

Pari hyvää ja hyvin pumpattua polkupyörän rengasta ovat hauskan pyöräilykokemuksen A&O. Täältä löydät kaikki mahdolliset polkupyörän rengas vaihtoehdot - leveät, kapeat, suuret, pienet, rengas merkeiltä, kuten Schwalbe, Bontrager, Continental, Vittoria, Spectra ja muilta. Löydät siis varmasti renkaat jotka sopivat pyörääsi - huolimatta siitä onko pyöräsi kilpapyörä, maastopyörä, lastenpyörä tai hybridi.

Jos sinulla on mitään kysymyksiä pyörien suhteen tai jos haluat tietää mitkä renkaat sopivat pyörääsi, olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme!

Polkupyörän renkaat netistä

Yksi pari hyviä, täyteen pumpattuja pyörän renkaita on hauskan pyöräilykokemuksen A ja O. Ja ilman paria toimivia pyörän renkaita voi olla erittäin vaikea pyöräillä. Meiltä löydät yli 1000 erilaista pyörän rengasta useissa eri malleissa - leveissä, kapeissa, isoissa, pienissä ja kaikissa mahdollisissa muodoissa mitä voit vain kuvitella! Täältä löydät toisin sanoen takuuvarmasti sinulle sopivat pyörän renkaat. Oletko epävarma mitkä renkaat sopivat pyörääsi tai mitkä renkaat sinun tulisi valita? Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme. He auttavat sinua mielellään vastaamaan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin koskien pyörän renkaita, jotka sopivat juuri sinun pyörääsi. 

Pyörän renkaat kaikentyyppisiin polkupyöriin

Meiltä löydät pyörän renkaat kaikentyyppisiin polkupyöriin, riippumatta siitä etsitkö maastopyörän renkaita, maantiepyörän renkaita, hybridipyörän renkaita tai fatbike renkaita, tulet mitä todennäköisemmin löytämään ne meiltä. Meiltä löydät pyörän renkaat joka koossa aina 10"-29" väliltä. Pyöräiletkö sähköpyörällä, meiltä löytyy polkupyörän renkaat jotka on erityisesti valmistettu sähköpyörille. Riippumatta siitä etsitkö renkaita maastopyörään tai lastenvaunuihin, löydät ne osoitteesta Cykelkraft.fi kaikissa hintaluokissa.

Polkupyörän renkaat

Työkalut pyöränrenkaan vaihtamiseen

Onko sisäkumi puhjennut vai tarvitseeko sinun vain vaihtaa kesärenkaista talvirenkaisiin? Tällöin tarpeellisin työkalu on rengasrauta. Käyttämällä rengasrautaa minimoit riskin, että vahingoitat sisäkumia tai vannetta, eikä sinun tarvitse käyttää niin paljon voimaa renkaan vaihdossa.

Schwalbe, Continental, Bontrager ja 20 muuta! 

Me myymme pyöränrenkaita tunnetuilta merkeiltä kuten Schwalbe, Continental, Bontrager, Maxxis, Michelin, Mavic, Spectra, Vittoria, Surly, CST, TUFO, TEC, WTB ja monelta monelta muulta. Voit olla varma että meiltä löydät pyörän renkaat, jotka sopivat pyörääsi kuin myös lompakollesi.