Filter
Sortera
Näytetään 133 tuotetta

Maastopyörä 27,5"

Pitkään sinulla on ollut valittavana 26" ja 29" rengaskoon välillä kun puhutaan maastopyöristä. Olet voinut valita klassisen 26" millä on parempi ajaa teknistä maastoa, tai 29" hyvin rullaavan rengaskoon. Nyt sinulla on mahdollisuus valita kahden parhaan välillä ja yhditää ne yhdeksi. Pyöränvalmistajat ovat vihdoin esitelleet 27.5" rengaskoon monissa heidän jo olemassa olevista maastopyöristä. Tällä rengaskoolla pidät pyörän tasapainossa pyörän tärkeimmällä ominaisuudella, pidolla, painolla, kiihdytyksellä ja hyvällä rullauksella maastossa. Me kuvittelimme aluksi että 27.5" rengaskoko ei tule pysymään markkinoilla, mutta voi kuinka väärässä olimmekaan! Otimme pienen lenkin 27.5" renkailla jotta voisimme tarkastella asiaa lähemmin. 

Merkittävin asia minkä huomasimme, oli että renkaissa on erinomaisen hyvä pito vaihtelevassa maastossa, se tarkoitti sitä että pystyimme pyöräilemään uskomattoman nopeasti pelkäämättä sitä että menettäisimme pidon. Vaikka ajoimme todella lujaa, ei meidän tarvinnut pelätä pidon pettämistä ja pyörän hallinta oli helppoa. Ajoimme leikiten kivien, soran, lehtien, juurien ja pienien monttujen yli, eikä se tuntunut laisinkaan epämukavalta. Tietenkin meidän tuli välillä jarruttaakkin vaikka pito oli erinomainen, mutta se kuinka nopeasti kiihdytimme takaisin samaan vauhtiin kävi vain muutamassa sekuntissa. Kiihtyminen oli uskomattoman nopeaa vaikkakin renkaat ovat niin isot kuin ne ovat, ero 26" renkaisiin kiihdyttämisen suhteen on parempi, mutta mutten ei eroa rengaskoon välillä juuri huomaa. 

Kun olimme testanneet 27.5 tuuman maastopyöriä, emme epäile enää hetkeäkään että tämä koko tulee olemaan menestys MTB:ssä, eikä ihme että yksi maailman parhaista maastopyöräilijöistä Nino Schurter on yhtä vakuuttunut uudesta rengaskoosta kuin mekin. Hän on nimittäin siirtynyt ajamaan 27.5" maastopyörällä kokoaikaisesti. Mikäli mietit mikä rengaskoko sinun tulisi valita, voimme taata että et tule pettymään mikäli valitset 27.5" maastopyörän.