SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 125 tuotetta

Täältä löydät laajan valikoimamme 27,5"-maastopyöriä.

Me Cykelkraftilla teemme yhteistyötä vain hyvin tunnettujen valmistajien kanssa ja otamme työmme vakavasti, kun valitsemme maastopyörämerkit kauppaamme. Näin voimme taata, että saat hyvän ja turvallisen maastopyörän hintakategoriastasi huolimatta.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

27,5"-maastopyörät

Pitkään pyöräilijä on valinnut 26" ja 29" rengaskokojen välillä, kun puhutaan maastopyöristä. Olet voinut valita klassisen 26-tuumaisen, millä on parempi ajaa teknistä maastoa, tai 29-tuumaisen hyvin rullaavan rengaskoon. Nyt sinulla on mahdollisuus yhdistää nämä kaksi – pyöränvalmistajat ovat vihdoin esitelleet 27,5" rengaskoon moniin jo olemassa oleviin maastopyöriin. Tällä rengaskoolla saat sekä tasapainon, pidon, tehokkaan kiihdytyksen ja hyvän rullauksen maastossa. Luulimme ensin, että 27,5 tuuman rengaskoko ei tule pysymään markkinoilla, mutta myönnämme olleemme väärässä. Päätimme ottaa lenkin 27,5" renkailla, jotta voisimme hakea lähempää tuntumaa tähän kokoon.

Merkittävin asia, minkä huomasimme oli, että renkaissa on erinomaisen hyvä pito vaihtelevassa maastossa. Se tarkoitti sitä, että pystyimme pyöräilemään todella nopeasti pelkäämättä sitä, että menettäisimme pidon. Vaikka ajoimme lujaa, pyörän hallinta oli helppoa. Ajoimme leikiten kivien, soran, lehtien, juurien ja pienien monttujen yli, eikä se tuntunut lainkaan epämukavalta. Tietenkin meidän tuli välillä jarruttaa, vaikka pito oli erinomainen. Samaan vauhtiin kiihdyttäminen kävi vain muutamassa sekunnissa. Kiihdytys oli uskomattoman nopeaa tällä hieman isommalla rengaskoolla.

Kun olimme testanneet 27,5 tuuman maastopyöriä, emme epäile enää hetkeäkään, etteikö tämä koko tule olemaan menestys maastopyöräilyssä. Ei ole myöskään ihme, että yksi maailman parhaista maastopyöräilijöistä, Nino Schurter, on yhtä vakuuttunut uudesta rengaskoosta kuin mekin. Hän on nimittäin siirtynyt ajamaan 27,5" maastopyörällä kokoaikaisesti. Mikäli mietit, mikä rengaskoko sinun tulisi valita, voimme taata, että et tule pettymään mikäli valitset 27,5-tuumaisen maastopyörän.