Tacx

Tacx on yksi maailman parhaimpia tuotemerkkejä harjoitusvastuksissa ja tarvikkeissa. He ovat tunnettuja heidän korkelaatuisesta ja laajasta valikoimastaan, joka sopii niin aloittelijoille, kuin ammattilaispyöräilijöille. Juuri ammattilaiset ovat yksi suurimpia Tacx tuotteiden kuluttajia - eikä vähiten siksi että heidän tuotteensa ovat monipuolisia ja toimivia. 

Tacx historia

Tacx aloitti tavallisena pyöräliikkeenä ja pyörähuoltona 1957 Hollannissa. 1964 alkoivat he valmistaa kaasuttimia mopoihin, ja se oli lähtölaukaus heidän itse valmistamilleen tuotteille. Se tarkoitti sitä että he pystyivät valmistamaan parempia tuotteita kuin mitä oli saatavilla, ja halvempaan hintaan. Ja se oli silloin kun heidän mentaliteettinsa, mikä tänä päivänä ohjaa ja säätelee heidän yritystään, esiteltiin - "Aina on varaa parantaa". 

1972 aloitti Tacx valmistaa harjoitusrullia. Tähän aikaan olivat markkinat tämäntyyliselle tuotteelle erittäin pienet, mutta Tacx halusi että Hollantilaiset eliittipyöräilijät voisivat saada kaikkein parhaan avun jotta he voisivat onnistua ja pärjätä paremmin. Harjoitusrullien lisäksi he julkaisivat heidän harjoitusvastuksensa ja auton pyörätelineensä hieman myöhemmin. 

2000 oli Tacx ensimmäinen joka yhdisti elektroniikan trainereihin. Tämä tarkoitti että pystyit yhdistämään harjoitusvastuksen näyttöön jotta näkisit nopeuden, kadennssin ja sykkeen, ja jotta voisit pyöräillä virtuaalimaailmassa ja tavat muita pyöräilijöitä. 

Osta Tacx harjoitusvastus ja tarvikkeet online

Meiltä löydät kaikkein viimeisimmät tuotteet Tacxilta, kaiken harjoitusvastuksista harjoitusvastuksen tarvikkeisiin. Teitenkin meiltä löytyy heidän huippusuosittu Tacx Neo Smart, Tacx Vortex Smart ja paljon muuta. Voit valita harjoitusvastuksen eri vahvuisilla vastuksilla (magneetti, sähkömagneetti, tai moottorijarru=kuin myös voit valita onko harjoitusvastus varustettu ANT+ tekonologialla vai ei. Mikäli valitset harjoitusvastuksen missä on ANT+ voit mm. mitata sykettäsi. Suurin osa heidän tuotteistaan on varustettu myös Bluetoothilla, minkä avulla voit yhdistää harjoitusvastuksen tietokoneesi kanssa ja pyöräillä virtuaalimaailmassa.

Kun ostat online Cykelkraftilta, saat aina nopean toimituksen, ja tämä koskee myös Tacx harjoitusvastuksia. Mikäli tarvitset apua tai vinkkejä ennenkuin ostat Tacx harjoitusvastuksen, kehoitamme sinua olemaan yhteydessä osaavaan asiakaspalveluumme, he auttavat sinua mielellään löytämään juuri sinulle sopivan harjoitusvastuksen.

SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 27 tuotetta