SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 122 tuotetta

Gravel bike, allroad, maantiepyörä jolla voi ajaa myös soralla, do it all bike - rakkaalla lapsella on monta nimeä

Gravel bike on laajempi nimitys pyörästä jolla voit pyöräillä vaihtelevassa maastossa. Asfaltilla, soralla, paremmilla metsäteillä - Gravel bikellä selviät näistä kaikista.

Gravel bike on periaatteessa maantiepyörä missä on tilaa isommille renkaille, jotta sillä voisi ajaa huonompikuntoisilla teillä mukavasti, tai pelkäämättä renkaa puhkeamista, kuten esim. sorateillä.

Pidätkö maantiepyöräilystä, mutta haluat kääntyä matkan varrella sille metsätielle mitä olet aina miettinyt kun olet käynyt pyörälenkillä? Gravel bike antaa siihen mahdollisuuden, ja voit löytää uusia rauhallisempia ja hauskempia reittejä mistä saat kivaa vaihtelua ainaiseen maantielenkkiin.

Gravelbike - tästä alkaa seikkailu

Amerikkalainen ilmiö, pyöräily hiekka- ja sorateillä on vihdoin saapunut myös pohjolaan, ja me vastaanotimme tämän mahtavan ja monipuolisen pyörämallin avosylin. Gravelbikellä voit periaatteessa pyöräillä missä vain, asfaltilla, hiekalla, soralla ja nurmikolla. Gravelbiket ovat seikkailupyöriä, missä voit poistua tavalliselta lenkkireitiltäsi esim. metsään tai hiekkatielle ja löytää uusia teitä ja paikkoja. Nopealla silmäyksellä voi helposti luulla että maantiepyörä ja gravelbike ovat sama pyörä, mutta niissä on asioita mikä erottaa ne toisistaan. Gravlepyörissä on usein hieman pidempi akseliväli, pystympi ajoasento ja leveämmät renkaat. Lyhyesti sanottuna voidaan sanoa että gravelbike on sekoitus maantiepyörää ja cyclocrossia. Oletko valmis valtaamaan uusia alueita pyöräilysi saralla, tulee tällöin gravelbike olemaan erinomainen vaihtoehto johon et tule pettymään. 

Meiltä cykelkraft.fi:stä löydät suuren valikoiman gravelpyöriä erittäin hyvin hinnoin. Tietenkin gravelpyöriä löytyy niin naisille kuin miehillekkin. Voit valita gravelpyörän ilman vaihteita tai jopa 22 vaihteisena, aivan sinun oman mieltymyksesi mukaan. Meiltä löydät gravelpyörät mekaanislla- tai hydraulisilla levyjarruilla.  

Me myymme Gravlpyöriä tunnetuilta merkeiltä kuten Trek, Scott, Nishiki muutamia mainitaksemme.