SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 262 tuotetta

Täältä löydät satulat, satulan kiinnikkeet, satulan lisäosat ja tarvikkeet.

Polkupyörän satulat ja satulanpääliset

Polkupyörän satula

Mukava polkupyörän satula voi tehdä suuren eron kivan ja kauhean pyörälenkin välillä. Pyöräily epämukavalla satulalla joka hankaa ei ole mukavaa. Etsitkö maximaalista mukavuutta takapuolellesi, tulisi siun kokeilla pyöräilyä geelisatulalla. Geelisatula on pyörän satula ja joka on täytetty geelillä joka tekee satulan pehmeäksi ja joka muotoutuu anatomiasi mukaan. Kun valitset pyörän satulaa tulisi sinun miettiä ajoasentoasi. Meiltä löydät mm maastopyörän satuloita, touring satulat, trekking satulat ja lasten satulat. Useimmiten polkupyörän satula on joko musta tai valkoinen, mutta meiltä löydät myös värikkämpiä satuloita kuten sininen, vihreä punainen ja keltainen satula.

Satulanpäälinen

Märän satulan päälle istuminen ei ole koskaan mukavaa, siihen löytyykin fiksuja ratkaisuja ja sitä kutsutaan nimellä satulanpäälinen. Täältä löydät sadesuojat satulallesi minkä laitat satulan päälle silloin kun et pyöräile. Tämä pitää pyöräsi satulan kuivana siihen asti kun on taas aika hypätä pyörän päälle ja lähteä pyöräilemään. Meiltä löytyy myös pehmustettuja satulasuojia lampaan nahasta, mitkä ovat erittäin hyviä ja mukavia, ja jotka lämmittävät silloin kun ulkona on kylmä. Pidätkö kuvioista ja väreistä, silloin sinun tulisi tutustua Basilin värikkäisiin ja hauskoihin satulasuojiin mitkä on koristeltu kukilla ja linnuilla. 

Meiltä löytyy polkupyörän satuloita ja satulansuojia useilta tunnetuilta merkeiltä kuten Brooks, Bontrager, Selle Italia, PRO, BBB, Selle San Marco ja monelta muulta merkiltä.