SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 519 tuotetta

Täältä löydät kammet ja kampisarjat pyörääsi.

Kammet & Kampisetit Polkupyörään

Täältlä löydät polkupyörän kammet ja kampisetit kaikenlaisiin pyöriin, kuten BMX, maastopyöriin, maantiepyöriin, cyclocross-, fatbike, singlespeed- ja junioripyöriin. Meiltä löydät kampisetit yhdellä, kahdella ja kolmella rattaalla, ja kammen pituuksia meiltä löytyy 152mm-180mm väliltä.

Kampisetti

Kampisetti (kammet ja eturatas/eturattaat) yhdistyy ketjun avulla takakiekkoon. Kun poljet polkimia, välittyy voima kampisetistä ketjun avulla takarattaalle, mikä pyörittää takapyörää ja pyörä liikkuu eteenpäin. Toimiva kampisetti on tärkeässä roolissa vaihteiden toimivuutta. Toimivalla kampisetillä vaihteetkin toimivat hyvin ja nopeasti, eikä sinun tarvitse olla huolissasi siitä että ketju tippuisi. Tämä tarkoittaa sitä että voit pyöräillä huolettomasti puhtain sormin. 

Polkupyörän kammet

Polkupyörän kammet on kiinnitetty pyörän keskiöön ja kampiin kiinnitetään polkimet. Kun ostat uuden pyörän, ei siinä välttämättä ole juuri sinulle sopivat, ja tarvitset joko pidemmät tai lyhyemmät kammet. Karkeasti sanottuna sääntönä on että mitä pidempi jalan sisäpituus, sitä pidemmät kammet tulisi olla pyörässä ja toisinpäin. Maastopyörissä tämä eroaa hieman, maastopyöriin tulisi valita hieman lyhyemmät kammet kuin maantiepyörään jotta pysyisit paremmin pyörän päällä nopeissa kiihdytyksissä.

Meiltä löydät kampisettejä ja polkupyörän kampia useilta tunnetuilta merkeiltä kuten Shimano, SRAM, Race Face, Truvativ, BBB, Campagnolo, Dimension, Surly, Gebhardt GTP ja monelta muulta.