SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 28 tuotetta

Täältä löydät kaikkien sähkökäyttöisten taitettavien polkupyöriemme valikoiman, kaikki mallit on valittu huolellisesti laadun, toimivuuden ja tietysti niiden tarkoituksen mukaan. Etsitpä sitten älykästä työmatkalaista, jossa on paljon ylimääräistä painetta polkimissa, helppokäyttöinen pieni kuljetusväline kivuttomaan jokapäiväiseen liikkeeseen tai viihdyttävä työkalu rentouttaville lomamatkoille lomallasi, löydät mitä etsit valikoimastamme. Ja tosiasia pysyy - Tämä on joustava, luotettava ja tehokas kuljetusväline, joka viihdyttävällä ja helpolla tavalla siirtää sinut juuri haluamaasi paikkaan. 

Taitettava sähköpyörä - Helppo löytää älykäs taitettava sähköpyörä!

Jos etsit kokoontaitettavaa sähköpyörää tai yksinkertaisesti joustavaa kulkuvälinettä, joka ei vie paljon tarpeetonta tilaa, olet napsauttanut oikeaan paikkaan! Tarjoamme laajan valikoiman taitettavia sähköpyöriä tunnetuilta valmistajilta, kuten EcoRide, Skeppshult, Winther, Bergamont.

Täältä löydät kaikkea päivittäisistä pienistä sähköpyöristä urheilullisempiin ja hieman tehokkaampiin taitettaviin sähköpyöriin. Ja kuten tavallista, tarjoamme tietysti sekä edulliset hinnat että nopeat toimitukset kotiovellesi, kun ostat taitettavan sähköpyörän meiltä.

Kaikki vähän yksinkertaisemmista paljon ylellisempiin taitettaviin sähköpyöriin

Meiltä löydät kaikenlaisia ​​taitettavia sähköpyöriä: hieman yksinkertaisemmista vaihtoehdoista sinulle, jotka haluat jotain sujuvaa lyhyiden matkojen ajamiseen, ja sinulle, joka haluat ylimääräistä kaikkea erittäin tehokkailla voimansiirrolla ja korkealuokkaisilla varusteilla.

Jos haluat käyttää pyörää lyhyemmille matkoille, mutta sinulla on vaikeita rinteitä tiellä tai haluat kivuttomasti vetää raskaampia kuormia, avustettu pyörä on täydellinen vaihtoehto. Onko polvet alkaneet särkeä? Vai haluatko vain vähän apua pääsemiseen ja liikkumiseen hieman useammin? Sitten viihdyttävä sähköpyörä on juuri sinulle sopiva ja ehkä jopa kokoontaitettavan sähköpyörän muodossa, jonka voit helposti ottaa lähijunalla tai heittää auton tavaratilaan! Riippumatta siitä, haluatko ostaa hieman halvemman taitettavan sähköpyörän tai jonkin hieman terävämmän mallimme, kokoamme, säädämme ja testaamme sähköpyöräsi huolellisesti ennen kuin toimitamme sen kotiisi.