SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 200 tuotetta

Rakastaako lapsesi (tai sinä) maastopyöriä? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Täältä löydät maastopyörän innoittamat lasten polkupyörät , eli lasten polkupyörät, joissa on pehmustettu etuhaarukka ja hieman voimakkaampi kanta. käytä meidän ilmaista koko-opasta löytääksesi lapsellesi juuri oikean kokoisen pyörän!

Lastenpyörä maastopyörätyylillä - osta lapsellesi maastopyörä Cykelkraftilta

Maastopyörät ovat kestäviä - joten miksei lapsi voisi käyttää samaa mallia kuin vanhemmat? Emme näe tähän mitään estettä, ja siksi tarjoammekin laajan valikoiman lasten maastopyöriä tunnetuilta merkeiltä. Riippumatta siitä haluatko lapsellesi 16", 20", 24" vai 26" pyörän maastopyöräfiiliksellä, tulet löytämään juuri sen oikean pyörän meiltä! 

Maastopyörät lapsille ja junioreille kaikissa ikäluokissa. 

Onko etujousitettu lastenpyörä hyvä?

Mikäli ostat pyörän jossa on nimenomaan lapsille suunniteltu etuhaarukka, on pyörä ehdottomasti hyvä! Mikäli ostat halvemman mallin mikä on tarkoitettu aikuisille, ei etuhaarukka tule toimimaan halutulla tavalla, ja tämä tulee olemaan lapselle vain ikävä kokemus - tällaiset etuhaarukat ovat liian jäykkiä ja painavia lasten käyttöön jotka painavat huomattavasti vähemmän kuin aikuiset ihmiset. Meillä myytävät lastenpyörät tulevat vain laatumerkeiltä jotka valmistavat lastenpyöriä nimenomaan lapsille. 

Täältä löydät lastenpyörät joissa on pääasiassa maastopyöräfiilis, toki meiltä löytyy myös maastopyöriä jotka sopivat treenaamiseen ja jopa kilpailemiseen - esim. mikäli lapsesi alkaa pyöräilemään jossakin pyöräilyseurassa. 

Voiko maastopyörässä olla jalkajarru?

Aikuisten maastopyörissä ei ole lähes koskaan jalkajarrua, mutta pohjoismaalaiset pitävät jalkajarrusta, etenkin lastenpyörissä. Tästä syystä valikoimastamme löytyy myös lasten maastopyöriä jotka on varustettu jalkajarrulla.