SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 62 tuotetta

Scott pyörät - No shortcuts

Scott on yksi pohjoismaiden suosituimmista polkupyöräbrändeistä, jolla on sekä olympiamitaleja että useita voittoja maailmanmestaruudessa. Innovatiivisten prosessiensa ansiosta he ovat luoneet uskomattoman määrän onnistuneita polkupyörämalleja, kuten Endorphinin, joka on ensimmäinen hiilikuituinen MTB, joka voitti useita mestaruuksia. Vuonna 2003 Scott loi Genius -sarjan, joka on edelleen uskomattoman hyvä täysin pehmustettu pyörä maastopyöräilyyn. Neljä vuotta myöhemmin he esittelivät Scott Addictin - nopean ja tehokkaan maantiepyörän, joka painoi vain 7,9 kg. Vuonna 2011 Scott ja Bosch loivat ensimmäiset sähköpyöränsä, jotka ovat nykyään kaikkea sähköavusteisista vakiopyöristä hybridiin ja jopa E-MTB: hen.

Scottin polkupyörävalikoima

Nykyään Scott tarjoaa lasten polkupyöriä, vakio- ja sähköpolkupyöriä, maantie-, maastopyöriä ja bmx -polkupyöriä. Kaikki Scott -pyörät ovat uskomattoman hyvälaatuisia, ja vaikka niillä on niin monen eri luokan polkupyöriä, ne ovat silti innovatiivisia ja johtavia kaikissa. Erityisesti kuitenkin MTB pyörät ovat Scottilla parhaimpia. Heillä on edelleen kultaa kaikissa tärkeimmissä XC (Cross country) -kilpailuissa, olympialaisista maailmancupiin, Cape Epiciin ja World Cupiin.

Scott mallisarjat

Scottilla on uskomaton määrä erilaisia ​​polkupyöräsarjoja, ja tarjoamme ne kaikki osoitteessa Cykelkraft.fi. Meiltä löydät Scott Addict, Scott Addict CX, Scott Addict Gravel, Scott Addict RC, Scott ARX, Scott Aspect, Scott Contessa, Scott eRIDE, Scott Fatbike, Scott Foil, Scott Future Pro, Scott Gambler, Scott Genius, Scott Junior , Scott Metrix, Scott Plasma, Scott Ransom, Scott Scale, Scott Silence, Scott Spark, Scott Speedster, Scott Speedster Gravel, Scott Sub Comfort, Scott Sub Cross ja Scott Sub Sport.

Osta Scott -pyöräsi Cykelkraftilta

Uskomme erittäin paljon Scottiin brändinä ja siksi pyrimme aina pitämään koko valikoimansa cykelkraft.fi -sivustolla. Jos päätät ostaa Scott -pyörän meiltä, ​​voit olla varma, että saat uskomattoman hyvän pyörän edulliseen hintaan.