SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 73 tuotetta

Sveitsiläinen, jolla on syvät juuret Sun Valley, Idaho:ssa.

Scott on alun perin amerikkalainen yritys, jonka Ed Scott aloitti Sun Valleyssä, Idahossa.
Sitten myöhemmin, tarkemmin sanottuna vuonna 1958, ne laittoivat alumiinia hiihtosauvoihin (jotka tuolloin olivat pääasiassa terästä ja bambua).

Scottilla on nyt tukikohta Sveitsin Givisiezissä, ja nyt he kehittävät ja valmistavat laitteita pyöräilyyn, hiihtoon, moottoriurheiluun ja juoksuun.
60 -luvun lopulla ensimmäinen pyörä näki päivänvalon, ja 80 -luvun lopulla Scott loi yhden pyöräilyhistorian merkittävimmistä innovaatioista, aerodynaamiset ohjaustangot, joita Greg Lemond käytti ajaessaan ensimmäisen voiton Tour de France -tapahtumassa.
Tällä hetkellä polkupyöriä valmistetaan useisiin eri käyttötarkoituksiin, mutta jo vuonna 1986 Scott esitteli ensimmäisen maastopyöränsä ja siitä lähtien on ollut rautainen ote alan johtavassa asemassa.
Viimeisen 10 vuoden aikana he ovat saaneet valtavaa menestystä kilparadoilla seitsemänkertaisen maailmanmestarin ja olympiakultamitalin Nino Schurterin johdolla.

Innovaatio - tekniikka - muotoilu

Tie korkealaatuisiin tuotteisiin ohjaa kyky viedä jatkuvasti kehitystä eteenpäin sekä halu jatkuvasti parantaa. Scott tekee yhteistyötä joidenkin menestyneimpien innovaattoreiden, koko alan taitavimpien tuotekehittäjien kanssa.
Yksi näistä insinööreistä, Charley French, on ollut mukana alusta asti, ja tällä nyt 94-vuotiaalla triatlonistilla on edelleen sama tavoite: luoda ja suunnitella korkean teknologian tuotteita, jotka helpottavat parempien polkujen löytämistä.

Scottin takana olevat ihmiset Charley Frenchin ja hänen kollegoidensa johdolla ovat olleet mukana kehittämässä monia uraauurtavia tuotteita, ja Scottin oma motto (Innovation-Technology-Design) läpäisee jokaisen piirustuspöydältä poistuvan tuotteen ytimen.

Joukkueet, urheilijat ja suurlähettiläät

Scott sponsoroi useita menestyneitä kansainvälisiä ja kansallisia joukkueita sekä yksittäisiä urheilijoita ja suurlähettiläitä useilla eri aloilla. Jos haluat tietää enemmän, napsauta yhtä alla olevasta luettelosta.

 

Scott:n ostaminen Cykelkraftilta on helppoa

Pyörän ostaminen verkossa Cykelkraftista on aina helppoa, ja Scottin polkupyörät eivät tietenkään ole poikkeus!
Suosittelemme, että kokeilet pyöränvalitsintamme, josta voit helposti suodattaa oikean koon syöttämällä pituutesi.
Jos tunnet silti olosi hieman epävarmaksi tai haluat lisäapua oikean mallin valinnassa, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla tai sähköpostitse.

Kun olet löytänyt oikean pyörän, kokoamme, hienosäädämme ja koeajoamme polkupyöräsi ennen kuin lähetämme sen kotiovellesi.
Jos olet ostanut lisävarusteita samassa tilauksessa (esim. Pakettiteline tai polkupyörätietokone), asennamme ne tietysti myös polkupyörääsi ennen kuin lähetämme sen sinulle kotiin.
Kuulostaako helpolta? Niin sen pitäisi olla!

Cykelkraftilta löydät pohjimmiltaan koko Scottin vaikuttavan laajan valikoiman: kaikkea olympiavoittajista, kaupunkipyöriin ja erittäin suosittuihin junioripyöriin.

Scott pyörät - No shortcuts

Scott on yksi pohjoismaiden suosituimmista polkupyöräbrändeistä, jolla on sekä olympiamitaleja että useita voittoja maailmanmestaruudessa. Innovatiivisten prosessiensa ansiosta he ovat luoneet uskomattoman määrän onnistuneita polkupyörämalleja, kuten Endorphinin, joka on ensimmäinen hiilikuituinen MTB, joka voitti useita mestaruuksia. Vuonna 2003 Scott loi Genius -sarjan, joka on edelleen uskomattoman hyvä täysin pehmustettu pyörä maastopyöräilyyn. Neljä vuotta myöhemmin he esittelivät Scott Addictin - nopean ja tehokkaan maantiepyörän, joka painoi vain 7,9 kg. Vuonna 2011 Scott ja Bosch loivat ensimmäiset sähköpyöränsä, jotka ovat nykyään kaikkea sähköavusteisista vakiopyöristä hybridiin ja jopa E-MTB: hen.

Scottin polkupyörävalikoima

Nykyään Scott tarjoaa lasten polkupyöriä, vakio- ja sähköpolkupyöriä, maantie-, maastopyöriä ja bmx -polkupyöriä. Kaikki Scott -pyörät ovat uskomattoman hyvälaatuisia, ja vaikka niillä on niin monen eri luokan polkupyöriä, ne ovat silti innovatiivisia ja johtavia kaikissa. Erityisesti kuitenkin MTB pyörät ovat Scottilla parhaimpia. Heillä on edelleen kultaa kaikissa tärkeimmissä XC (Cross country) -kilpailuissa, olympialaisista maailmancupiin, Cape Epiciin ja World Cupiin.

Scott mallisarjat

Scottilla on uskomaton määrä erilaisia ​​polkupyöräsarjoja, ja tarjoamme ne kaikki osoitteessa Cykelkraft.fi. Meiltä löydät Scott Addict, Scott Addict CX, Scott Addict Gravel, Scott Addict RC, Scott ARX, Scott Aspect, Scott Contessa, Scott eRIDE, Scott Fatbike, Scott Foil, Scott Future Pro, Scott Gambler, Scott Genius, Scott Junior , Scott Metrix, Scott Plasma, Scott Ransom, Scott Scale, Scott Silence, Scott Spark, Scott Speedster, Scott Speedster Gravel, Scott Sub Comfort, Scott Sub Cross ja Scott Sub Sport.

Osta Scott -pyöräsi Cykelkraftilta

Uskomme erittäin paljon Scottiin brändinä ja siksi pyrimme aina pitämään koko valikoimansa cykelkraft.fi -sivustolla. Jos päätät ostaa Scott -pyörän meiltä, ​​voit olla varma, että saat uskomattoman hyvän pyörän edulliseen hintaan.