SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 119 tuotetta
Täältä löydät laajan valikoiman BH polkupyöriä todella hyvillä hinnoilla. Osta BH polkupyöräsi osoitteesta Cykelkraft.fi. Toimitamme sen aina koottuna, testattuna ja säädettynä.

Eldig spanjor med 110-åriga stamtavla

Den spansk cykeltillverkaren Beistegui Hermanos S.A. (BH Bikes) grundades redan år 1909 (av bröderna Juan, Domingo och Cosme) och har sitt säte i Vitoria-Gasteiz som är huvudstaden i Baskien. Från första början tillverkade man faktiskt olika typer av vapen, men man kom snabbt på bättre tankar och tillverkningen av cyklar drog man igång med direkt efter första världskriget. Idag äger bolaget två tillverknings- och monteringsanläggningar där man utöver att bygga högklassiga cyklar, faktiskt även producerar komponenter till BMW och Mercedes Benz. Den ena anläggningen ligger i just Vitoria och den andra ligger i Águeda, Portugal.

I början av 1990-talet köpte man upp cykeltillverkaren Peugeot och man grundade även Cycleurope (ett idag svenskt bolag som bland annat driver både Bianchi, Peugeot, Puch, Crescent, Monark och Gitane mm). Men redan 1996 sålde man bolaget för att främst koncentrera sig på hemmamarknaderna i Spanien och Portugal. Man tillverkar i dagsläget över 200 000 cyklar om året, varav hälften exporteras till övriga Europa. 

Temperamentsfulla fullblod med förstklassig prestanda

Allt sedan starten för över 100 år sedan så har BH Bikes varit ett varumärke som är starkt förknippat med förstklassig tävlingsprestanda och man sponsrar för närvarande de framgångsrika stallen Burgos BH och BH Templo Cafe. Så både återväxten och framtiden ser underbart ljus ut! Målsättningen har alltid varit att skapa cyklar anpassade varje enskild individs unika körstil och förutsättningar. Funderar du på att skaffa ett handbyggt fullblod som lutar sig mot en imponerande spansk stamtavla? BH Bikes tillverkar massor av temperamentsfulla hojar som bevisligen utklassar det mesta på två hjul!

Vill även du dra nytta av all den kunskap inom racing som ambitiösa BH samlat på sig under sin mer än 110-åriga historia? Flertalet av cyklarna är tillverkade i det omåttligt populära rammaterialet kolfiber, vilket är både är extremt lätt och ger effektiv kraftöverföring. BH har alltid skapat cyklar i olika prisklasser, allt från de lite ”billigare” varianter till fullt tävlingsklara värstingmodeller. Än idag fortsätter BH Bikes med att pusha gränser inom cykelvärlden och man skapa massor av vassa hojar som passar cyklister som handen i handsken.

Brett modellprogram inom en rad av olika segment

Tack vare ett minst sagt imponerande modellprogram med cyklar inom massor av olika segment så kan spanjorerna erbjuda cyklar för i princip alla typer av användningsområden. Spanjorerna har dessutom alltid haft en tydlig målsättning som innebär att du som cyklist ska kunna stå överst på pallen när dagen skall summeras.

Att kvalitet, prestanda och funktion ligger i fokus är väl nästan självskrivet när det handlar om produkter som lutar sig mot en 100-årig sydeuropeisk historia som varit i konstant utveckling, mycket få cykeltillverkar har gått segrande ur lika många provkörningar och tester som Spanjorerna. Och helt oavsett om du letar efter en blixtsnabb racercykel, en rapp mountainbike, eller en kraftfull elcykel så kommer du att hitta det du söker bland BH´s imponerande breda sortiment. 

Vill du ha hjälp med att hitta rätt cykel från BH Bikes?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell från BH Bikes som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika cyklar från BH Bikes och hjälper dig mer än gärna att hitta modellen som passar bäst för just dina förutsättningar.

Att köpa cykel från BH Bikes hos Cykelkraft är alltid enkelt

Att köpa cyklar från BH Bikes hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya cykel har blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Har du köpt tillbehör i samma beställning (t.ex. belysning, pakethållare, skärmar, stöd eller en cykeldator) så monterar vi givetvis även dessa på din cykel innan vi skickar den hem till dig. Låter det enkelt? Det ska det ju vara!

Hos oss på Cykelkraft hittar du stora delar av BH Bikes´s imponerande sortiment: allt från galet snabba landsvägscyklar (RS1, Aerolight, Ultralight & Gravel X ) och underhållande MTB´s (Lynx & Ultimate) till eldrivna spanskt drömbyggen som innehar UCI´s världsmästartitel i eMTB (ATOMX & XTEP).