SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 284 tuotetta

Harmittaako, kun vettä roiskuu selkään sateella? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan! Täältä löydät kaiken tyyliset lokasuojat pyörääsi. Kiinteät, irrotettavat, kiinnikkeillä tai ilman.

Lokasuojat

Lokasuojat auttavat ohjaamaan lian, veden ja mudan toisaalle, jotta sinä voisit liikkua paikasta a paikkaan b ilman, että vaatteesi tulisivat likaisiksi. Monissa pyörissä lokasuojat ovat valmiiksi asennettuina, mutta eivät kaikissa. Voi myös olla, että et ole täysin tyytyväinen nykyisiin lokasuojiisi, jotka tulivat pyörän mukana. Täältä löydät etulokasuojat, takalokasuojat, ja lokasuojasetit erilaisilla kiinnityksillä.

Lokasuojien hyödyt

Jotkut ovat sitä mieltä, että lokasuojista tulee ylimääräistä painoa pyörään, ja onhan tämä oleellista pitää mielessä esimerkiksi kilpailuissa. Arkikäytössä lokasuojista on kuitenkin enemmän hyötyä kuin haittaa. Lokasuojien paino myös vaihtelee riippuen niissä käytetystä materiaalista. Useimmat valmistetaan muovista, ja mikäli valitset mallin ilman metallikiinnityksiä, putoaa paino entisestään. Mikäli pidät painoa tärkeimpänä tekijänä, voimme suositella Ass Saver -tuotetta, nämä lokarit painavat vain 15 grammasta ylöspäin. Etkö vieläkään ole vakuuttunut lokasuojien tarpeellisuudesta? Kokosimme sinulle vielä listan hyödyistä:

  • Jalkasi pysyvät kuivempina ja lämpimämpinä
  • Ne estävät vaatteitasi likaantumasta
  • Ne suojaavat jarrujasi ja valojasi lialta
  • Niistä tulee hieman lisäpainoa, mutta enemmän hyötyä
  • Hinta on useimmiten edullinen

Asennus

Ostaessasi meiltä pyörän ja tilatessasi siihen samalla lokarit, ei sinun tarvitse huolehtia niiden asentamisesta. Asennamme kaikki tilaukseesi lisäämät tarvikkeet valmiiksi pyörääsi ennen kuin toimitamme paketin kotiovellesi – ellet sitten erikseen esitä muita toiveita. Mikäli tilaat lokasuojat erikseen, riippuu asennustapa tilaamasi tuotteen mallista. Lokasuojia voidaan asentaa kuminauhoilla, pikakiinnityksillä, ilman työkaluja ja työkalujen avulla.

Tilaa lokasuojat netistä

Erityyppiset pyörät tarvitsevat myös erilaiset lokasuojat. Kaupunkipyöriin sopivat suojat sopivat huonosti maastopyöriin ja sama pätee myös toisin päin. Jotta löydät etsimäsi mallin, suosittelemme käyttämään apuna suodattimiamme. Voit esimerkiksi valita, minkä kokoisiin kiekkoihin (renkaat) lokasuojien tulee sopia sekä tarvitsetko niitä eteen, taakse vai kumpaankin. Mikäli haluat lisäapua, voit aina kääntyä asiantuntijoidemme puoleen!

Myymme lokasuojia tunnetuilta valmistajilta kuten Topeak, Ass Saver, Planet Bike, BBB, SKS, TEC, Cavo ja Hebie.