SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 2 tuotetta
Yleisimmät kysymykset
?Mitä BMX tarkoittaa?

Kiitos Kalifornian tästä hienosta pyörämallista, BMX on erikoinen pyörämalli mutta äärimmäisen hauska! Voisi sanoa, että BMX Pyörä on pyörien versio skeittilaudoista ja parkourista.

Bmx-pyörät kilpailuun tai freestyleen. 

BMX mikä tarkoittaa englanniksi "bicycle motocross" on erikoinen pyörä jota on alunperin käytetty kilpapyöränä motocross radoilla. BMX-pyörien syntypaikkana pidettään Californiaa, ja nämä pyörät ottivat vastaan lapset jotka olivat liian pieniä/nuoria ajamaan oikealla motocross pyörällä, mutta BMX-pyörä antoi heille mahdollisuuden ajaa hauskoilla motocrossradoilla. BMX pyörät eivät jääneet vain Californialasiten iloksi, vaan nykypäivänä BMX ratoja löytyy ympäri maailmaa.

BMX

Alunperin BMX pyörät tehtiin vain kilpailua motocross radalla silmällä pitäen, mutta nykypäivänä näitä pyöriä löytyy moneen muuhunkin eri tarkoitukseen, kuten ihan vain tavalliseen pyöräilyyn, tai erilaisten temppujen tekemiseen kadulla. BMX pyörissä on kaksi päähaara, motocross tyylisellä radalla ajettavat BMX pyörät ja freestyle pyörät joilla tehdään temppuja pääasiassa kaupungin kaduilla. Mikäli et ole koskaan kokeillut BMX-pyörää, suosittelemme sitä lämpimästi! Se on nimittäin todella hauskaa. 

 

Osta BMX online

Täältä Cykelkraft.fi löydät useita eri BMX-pyöriä erittäin huokein hinnoin, ja erikokoisilla kiekiolla kuten 16" ja 20". Meiltä löydät BMX pyöriä myös useissa eri väreissä kuten vihreä, musta ja punainen. Mikäli tarvitset apua valitsemaan juuri sinulle oikea BMX pyörä niin olethan rohkeasti yhteydessä osaavaan asiakaspalveluumme.