SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 408 tuotetta

Täysjousto maastopyörä on usein välttämätön niille, jotka haluavat ajaa alamäkeä vuorelta ylämäen sijaan, ja niille jotka haluavat viedä pyöränsä rakennetuille poluille ja radoille. Täysjousto maastopyörä on nykypäivänä kaukana alamäkipyörästä, ja monet voisivatkin taata pyöräilevänsä paljon nopeammin millä tahansa pinnalla, huolimatta siitä onko se ylä-vai alamäkeä. Ajat ovat muuttuneet siitä, kun ensimmäinen täysjousitettu maastopyörä näki päivänvalon, ja nykypäivänä täysjousitettuja maastopyöriä onkin kaikentyyppiselle pyöräilylle, eikä vain alamäkeen tai extreme pyöräilyyn.

Täysjousto maastopyörä - Osta maastopyörä halvalla netistä

Täysjousto maastopyörä tarkoittaa pyörää jossa on jousitus niin edessä kuin takanakin. Erittäin mukava ja hauska vaihtoehto sinulle joka olet väsynyt siihen että pyöräsi ei rullaa kivien ja esteiden yli nopeasti ja helposti. Tällä pyörällä vältyt "paikat putoavat hampaista" tunteelta. 

Suurimmassa osassa täysjousitettuja pyöriä on ns. "Lockout" itse jousitukseen, tämä tarkoittaa että voit lukita jousituksen silloin kun et sitä tarvitse.