SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 221 tuotetta

Bergamont perustettiin lähes 30 vuotta sitten koko Pohjois -Saksan keskustaan, Hampuriin.
Heillä on aina ollut luja usko, että suuri osa tulevaisuuden liikkuvuudesta on ihmislähtöistä, ja yritystä ohjaa selkeä tavoite kehittää tuotteita, jotka helpottavat uusien, parempien ja hauskempien tapojen löytämistä.
Aina kun joku päättää ottaa pyörän auton sijaan, se on voitto sekä yksilölle, että planeetalle.
Ja joka kerta, kun päätös tehdään huonosta säästä, ruuhkautuneista kaupunkikeskuksista ja riittämättömästä infrastruktuurista huolimatta, se on koko yhteisön voitto ... mahdollisuudet ovat rajattomat!

Heritage - Attitude - Passion

Hampuri on perintö, satamakaupunki on "portti maailmaan" - Hansakaupunki, jossa on rikas kulttuurielämä ja pohjoissaksalainen mentaliteetti, täällä rehellisyyttä arvostetaan suuresti ja rehellinen kädenpuristus kulkee pitkälle. Brändin syntymäpaikka on vilkas St. Pauli, joka tunnetun Reeperbahnin johdolla on kaupungin hypnoottisen kulttuurielämän keskus. Alueen luova energia, inspiroiva monimuotoisuus ja vilkas perinne ovat selkeän kunnianhimon lähde luoda kaksipyöräinen täydellisyys.

Uskalla mennä omaa tietäsi, tehdä asioita hieman eri tavalla, olla ehkä hieman karkea reunojen ympärillä ja olla aina rehellinen, vilpitön ja avoin ovat ominaisuuksia, jotka rakentavat hyviä tapoja ja luovat oikean asenteen.

Liikevoima voi olla ihana vapauden tunne, lisääntynyt hyvinvointi, luonnonläheisyys, ympäristön kannalta kestävä, seikkailu ja ennen kaikkea iloa. Kaikki voitaisiin laittaa yhteen sanaan - intohimo, omistautunut sitoutuminen ja rakkaus polkupyöriin ja pyöräilyyn.

Kaikille persoonallisuuksille ja tapauksille

Laajan valikoiman ansiosta voit tarjota pyörän kaikille persoonallisuuksille ja kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin. Saksalaisilla on selkeä tavoite, mikä tarkoittaa, että Bergamontin pyörän omistaminen ja sen kanssa asuminen tulee olla helppoa, sujuvaa ja hauskaa. Se, että korkealaatuinen ja luotettava toiminta on aina keskipisteessä, on melkein itsestään selvää, kun kyse on pohjois-saksalaisista tuotteista, ja hyvin harvat pyöräteollisuuden yritykset ovat selviytyneet voittajana yhtä monista koeajoista ja testeistä kuin Bergamont.

Pyörän ostaminen verkosta Cykelkraftista on aina helppoa, ja Bergamontin polkupyörät eivät tietenkään ole poikkeus! Suosittelemme, että kokeilet pyöränvalitsintamme, josta voit helposti suodattaa oikean koon syöttämällä kehon pituuden. Jos tunnet silti olosi hieman epävarmaksi tai haluat lisäapua oikean mallin valinnassa, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla tai sähköpostitse. Kun olet löytänyt oikean pyörän, kokoamme, hienosäädämme ja koeajamme polkupyöräsi ennen kuin lähetämme sen kotiovellesi. Jos olet ostanut lisävarusteita samassa tilauksessa (esim. Pakettiteline tai polkupyörätietokone), asennamme ne tietysti myös polkupyörääsi ennen kuin lähetämme sen sinulle kotiin. Kuulostaako helpolta? Niin sen pitäisi olla!

Cykelkraftilta löydät suurimman osan Bergamontin laajasta valikoimasta: kaikkea kaupunkiliikenteestä aina täysin vaimennettuihin sähköpyöriin.