Pisteet kaikista ostoksista! Sinulle on {{ context.rewardPoints}} pistettä.
  • 1 piste kun käytät 5 EUR.
  • 1 pisteen arvo on 0,10 EUR.
  • Arvioi tuote,saat 10 pistettä
Pääsiäisenä tarjoamme 10% alennuksen KOKO VALIKOIMASTA! Alennus lisätään automaattisesti kassalla. Tarjous voimassa 22.4 asti.

Assos pyöräilyvaatteet nähdään yhtenä hienoimmista ja parhaista vaatteista alalla. Yli 350 vuotta yhdistettynä kokemusta ammattilaispyöräilystä onnistuvat he vuosi toisensa jälkeen kehittämään uutuuksia jotka eivät ole pelkästään hienon näköisiä vaan omaavat myös erittäin korkean suorituskyvyn. 

Assos on pionääri korkealaatuisten vaatteiden ja tarvikkeiden valmistuksessa. Tuotemerkki on lähtöisin Sveitsistä, pienestä kaupungista jolla on pitkä kokemus ja perinteet ensiluokkaisesta tekstiilitekniikasta. Assoksen perustaja Toni-Maier-Moussa, hänen tavoitteensa oli aluksi luoda maailman nopein ja optimoiduin pyörä, kun samanaikaisesti hänen kiinnostuksena pyöräilyvaatteita kohtaan kasvoi. Ja monen yhteensattuman tuloksena onnistui hän luomaan pyöräilyvaatteita jotka oli valmistettu lycrasta, mikä osoittautui olemaan huomattavasti parempi materiaali senaikaisen villasta valmistettujen pyöräilyvaatteiden sijaan. Tästä lähtien Assos on mullistanut pyöräilymaailmaa heidän pyöräilyvaatteillaan ja niiden suorituskyvyllä. 

Assos valikoima

Cykelkraftilta löydät suuren valikoiman Assos pyöräilyvaatteita, aina pyöräilytakeista pyöräilyhousuihin ja aluspaitoihin. Mutta Assos ei valmista pelkästään pyöräilyvaatteita. Heillä on esimerkiksi oma pesuaine joka on erityisesti tehty huipputeknologiaa sisältäville pyöräilyvaatteille jotta voisit varmistaa että kyseinen vaate pitää ominaisuutensa pidempään. Pesuaineen lisäksi löydät meiltä myös Assoksen voiteet ja linimentit. 

Assos Pyöräilyhousut

Pyöräilyhousut ovat paljon enemmän kuin lyhyet tiukat housut, niissä on monia erinomaisia ominaisuuksia. Assos pyöräilyhousuilla vältät ylimääräisen ilmanvastuksen, ja etenkin takapuolen puutumisen kun istut pitkän päivän satulassa. Assos valmistaa pyöräilyhousuja niin naisille kuin miehillekkin, ja heidän valmistavat istuintyynyt pyöräilyhousuissa on erityisen hyviä ja loppuunajateltuja, ja ne eroavat merkittävästi miesten ja naisten mallien välillä. He ovat erityisesti keskittäneet huomionsa juuri niihin kohtiin missä hankaumat usein syntyvät, ja kehittäneet istuintyynyn huippuunsa.

Filter
Sortera
Näytetään 103 tuotetta