SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 3 tuotetta

Polkupyörän renkaat ja sisäkumit netistä!

Jotta pyöräily olisi mukavaa ja nautinnollista, tarvitset pyörääsi hyvät renkaat. Riippumatta siitä minkälaista pyöränrengasta tai sisäkumia olet etsimässä, voimme taata, että tulet löytämään sen meiltä. Meiltä löydät renkaat kaikentyyppisiin pyöriin mutta myös renkaita lastenvaunuihin.

Meiltä löydät renkaat monelta hyvintunnetuilta merkiltä kuten Schwalbe, Continental, Maxxis, Bontrager, Michelin, Q-tubes, WTB, TUFO, Mavic, CST, Suomi Tyres ja Spectra.

Vaihda sisäkumi ja pyöränrengas

Kun on aika vaihtaa polkupyöräsi sisäkumi, käy se helpoiten rengasraudalla, jotta saisit renkaan helpoiten irti. Hyvä niksi on pumpata uuteen sisäkumiin hieman ilmaa niin että sisäkumi tulee muotoonsa. Tällöin se on helpompi asentaa renkaan sisään, eikä sisäkumi jää niin helposti vanteen ja renkaan väliin, kun alat pumppaamaan sitä. Tämä saattaa aiheuttaa sen, että sisäkumi puhkeaa uudelleen. Renkaan asentaminen vanteelle kannattaa aloittaa venttiilin kohdalta, silloin se viimeinen ja usein tiukimman kohdan asentaminen vanteelle käy helpommin.