Tarvikkeet

Pyörä ei ole täydellinen ilman tiettyjä tarvikkeita, kuten pyöränvalot, soittokello ja lokasuojat. Sitten on pyöräilytarvikkeita jotka parantavat pyöräilykokemusta

huomattavasti, ja tekee pyöräilystä huomattavasti hauskempaa. Sinulle kuka treenaat pääasiallisesti pyörällä, haluat varmasti saada tulokset ylös ja seurata kehitystäsi.

Silloin pyörätietokone tai tehomittari on ehdoton hankinta. Huollatko pyöräsi pääasiallisesti itse? Silloin tarvitset setin hyviä kuusiokoloavaimia, erikoistyökaluja ja korjaustelineen mihin voit nostaa pyörän joko huollon tai uusien osien asentamisen ajaksi.

Tarvikkeet osion alta löydät kaikkea käytännöllisistä sivulaukuista ja lastenistuimista lähtien. Vaihtoehtoja on paljon, ja tulet varmasti löytämään meiltä juuri ne pyörätarvikkeet mitä sinä tarvitset. Tältä sivulta voit navigoida helposti ja nopeasti juuri siihen pyörätarvike kategoriaan mitä olet etsimässä. Tämän jälkeen voit käyttää käytännölisiä filttereitämme kaventaaksesi haun juuri niihin tuotteisiin mitä tarvitset. Mutta mikäli sinua askaruttaa mikä lastenistuin, tai tehomittari sopii juuri sinun pyörääsi, voit aina kääntyä pyöräexperttiemme puoleen, jotka auttavat sinua löytämään oikeat pyörätarvikkeet juuri sinulle.

Meiltä löydät pyörätarvikkeita mm. seuraavilta merkeiltä: Garmin, BBB, Bontrager, Blackburin, High5, Abus, Topeak, Zefal, Cat Eye, Sigma, Tacx, Elite, Wahoo Fitness, Bkool ja monelta, monelta muulta merkiltä.