Tarvikkeet

Polkupyörä ei ole täydellinen ilman tiettyjä tarvikkeita kuten pyörän valoja, soittokelloa ja lokasuojia. On myös pyöräilytarvikkeita, joilla teet pyöräilystä huomattavasti entistä mukavampaa ja mielenkiintoisempaa. Mikäli pyöräilet tosissasi, haluat varmasti saada tulokset ylös ja seurata kehittymistäsi siihen suunniteltujen varusteiden avulla!

Pyöräilyyn panostavalle pyörätietokone ja tehomittari ovat ehdottomasti hankintalistalla. Huollatko pyöräsi pääasiallisesti itse? Silloin tarvitset setin hyviä kuusiokoloavaimia, erikoistyökaluja ja korjaustelineen, jolle voit nostaa pyörän joko huollon tai uusien osien asentamisen ajaksi.

Tarvikkeet-osion alta löydät kaikkea käytännöllisistä sivulaukuista ja lastenistuimista lähtien. Vaihtoehtoja on paljon, ja tulet varmasti löytämään meiltä tarvitsemasi pyörätarvikkeet. Tältä sivulta voit navigoida helposti ja nopeasti juuri siihen kategoriaan, jota olet etsimässä. Tämän jälkeen voit käyttää käteviä suodattimiamme kaventaaksesi haun juuri niihin tuotteisiin, joita tarvitset. Mikäli sinua askaruttaa, mikä lastenistuin tai tehomittari sopii juuri sinun polkupyörääsi, voit aina kääntyä asiantuntijoidemme puoleen! He auttavat sinua löytämään oikeat pyörätarvikkeet juuri sinun käyttöösi.

Meiltä löydät pyörätarvikkeita muun muassa seuraavilta merkeiltä: Garmin, BBB, Bontrager, Blackburin, High5, Abus, Topeak, Zefal, Cat Eye, Sigma, Tacx, Elite, Wahoo Fitness ja Bkool.