Filter
Sortera
Näytetään 753 tuotetta

Polkupyörä - osta pyörä netistä Cykelkraft.fi

Osta uusi polkupyöräsi täältä ja avaa ovet uusille elämyksille. On ihanaa unelmoida olevansa jossain muualla: polkupyörän päällä, ajamassa läpi kauniin maiseman. Meiltä Cykelkraftilta löydät suuren valikoiman aina edullisimmista perus polkupyöristä kalleimpiin maantie- ja maastopyöriin. Mallivalikoima koostuu lastenpolkupyöristä, maastopolkupyöristä, kaiken mallisista hybridipolkupyöristä, kaupunkipolkupyöristä, fatbikeista, cyclocrosseista, maantiepolkupyöristä, sähköpolkupyöristä ja standardi-polkupyöristä (jalkajarrullisista) - eli kaikenlaisia polkupyöriä erilaisiin vaatimuksiin. Haluamme muistuttaa, että lyömme useimmat kilpailijat pyörävalikoiman laajuudella!

Polkupyörän ostaminen tulee olla helppoa! 

Polkupyörän ostaminen ei ole aina helppoa. Sinun tulee löytää polkupyörä, joka vastaa tarpeitasi sekä löytää sinun vartalollesi sopivan kokoinen runko. Tästä syystä olemme käyttäneet paljon aikaa siihen, että löytäisit sivustoltamme etsimäsi polkupyörän mahdollisimman helposti kätevien hakufilttereiden avulla. Meillä on myös paljon erilaisia polkupyöräoppaita, jotka auttavat sinua löytämään vastaukset yleisimpiin kysymyksiin. Vaikka hakufiltterimme (ei pelkästään pituutesi syöttäminen), polkupyöräoppaamme ja tuotekuvauksemme auttavat sinua löytämään oikean polkupyörän, voi silti oikean polkupyörän löytäminen olla vaikeaa. Tästä syystä meitä on täällä iso jengi asiantuntijoita, jotka ovat valmiita auttamaan sinua sähköpostin tai puhelimen välityksellä.

Polkupyörän ostaminen tulee olla turvallista ja varmaa! 

Välillä käy virheitä. Mikäli et ole täysin tyytyväinen polkupyörä ostokseesi, on meillä aina 60 päivän avoin kauppa. Me Cykelkraftilla haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi ja varmaksi polkupyöräostoksesi kanssa.

Polkupyörä

Annamme tuotteillemme hintatakuun!

Kaikki pitävät halvoista hinnoista. Tästä syystä tarjoamme sinulle hintatakuun (lue lisää täältä) mikä lyhykäisyydessään tarkoittaa sitä, että mikäli olet löytänyt vastaavan pyörän halvemmalla jostain muualta kuin ostaessasi sen meiltä, hyvitämme hintojen erotuksen sinulle takaisin. Teemme tämän siksi, että tuntisit olosi turvalliseksi ostaessasi uuden polkupyöräsi Cykelkraftilta.

Polkupyöriä tunnetuilta pyörämerkeiltä 

Me tarjoamme polkupyöriä merkeiltä kuten Bianchi, Crescent, Monark, Nishiki, Merida, Cube, Ibis, Surly, Salsa, Skeppshult ja monia muita. Tunnetut merkit valmistavat erittäin korkealaatuisia polkupyöriä. Teemme yhteistyötä vain sellaisten merkkien kanssa, jotka tekevät erittäin hienoja ja hyviä polkupyöriä, koska me uskomme että sinä asiakkaana haluat ostaa polkupyörän, joka kestää vuosia ja taas vuosia eteenpäin.

Ilmainen toimitus ja kotiinkuljetus kaikille polkupyörille

Me toimitamme kaikki polkupyörät omasta varastostamme Ruotsin Karlstadista Dachserin kotiinkuljetuksella. Se tarkoittaa sitä, että heti kun olemme lähettäneet polkupyöräsi, tulee Dachser ottamaan sinuun yhteyttä sopiakseen parhaiten sinulle sopivan toimituspäivän. Tämän jälkeen he toimittavat pyörän suoraan kotiovellesi, samalla vältyt odottamasta lähipostissa pakettiasi. Kätevää eikö?