SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 241 tuotetta

Yeti bikes

Unelmoitko kompromissivapaasta maastopyörästä joka selviää lähes kaikesta, kuten kiemurtelevista teknisistä poluista aina vaikeaan maastoon? Sano hei Yeti Cyclesille! Tästä löydät pyörämerkin joka ei jätä mitään sattuman varaan, tai tingi laadusta. Useita tunteja on vietetty suunnittelupöydän ääressä ja paperilla ennenkuin pyörästä on tullut todellisuutta, ja ehkä juuri tästä syystä nämä pyörät kuuluvat siihen täysjousitettujen maastopyörien ehdottomaan parhaimmistoon!

Yeti valmistaa ainoastaan maastopyöriä ja ovat täten voineet täysin keskittyä siihen suureen kokonaisuuteen pienintä yksityiskohtaa myöden. Yetin maastopyöriä löytyy niin 27.5" ja 29" keikoilla mitkä ovat ne tavanomaisimmat mallit tänä päivänä. Yetin pyörämallistosta löydät hienot enduro pyörät, mikä on täydellinen sekoitus downhilliä ja cross countrya. Tulet löytämään puhtaita cross country pyöriä, mutta ennenkaikkea löydät Trail pyöriä useissa eri kategorioissa. 

Kaikki Yeti pyörät on valmistettu uskomattoman suositusta hiilikuidusta, ja varustettu hydraulisilla levyjarruilla. Vaihteiden lukumäärän voit valita 11 tai 12 vaihteisen välillä ja osasarjaksi voit valita Shimano XT ja XTR mallit, kuten myös SRAM X01 Eagle tai XX1 Eagle. Värivaihtoehtojakin löytyy, kuten mustan, diskriitin sinisen tai mahtavan turkoosin.

Osta Yeti-pyörä netistä

Me olemme ylpeitä siitä että voimme olla Ruotsin ainoa Yeti pyörien jälleenmyyjä. 

Sinulla on paljon valinnanvaraa joten ymmärrämme että voi olla vaikea valita. Tästä syystä kehotamme sinua käyttämään fiksua suodatinta sivun ylälaidassa, mistä voit valita, mitkä osat ovat kiinnitettynä pyörääsi kun se toimitetaan kotiovellesi asennettuna, säädettynä ja koeajettuna.

Mikäli olet edelleen epävarma, mikä Yeti-pyörä on juuri sinun pyöräsi, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. He auttavat sinua mielellään löytämään juuri sinulle sopivan Yeti-pyörän!