SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 3 tuotetta

Surly-pyörät

Unelmoitko pyörästä joka on tehty erittäin kestävästä teräksestä? Me voimme tehdä sinun unelmastasi totta! Täältä löydät suuren valikoiman Surly pyöriä jotka on valmistettu kevyestä mutta vankasta teräksestä. Teräsrungot on valmistettu raudasta ja hiilestä muutamien muiden metallien kanssa, jotta materiaalille saataisiin mahdollisimman kestävä materiaali kevyeen painoon nähden. Lopputuloksena on polkupyörä ohuella mutta erittäin vahvalla ja käytännöllisellä rungolla. 

Sulry kiinnittää erittäin paljon huomiota heidän runkojen valmistukseen, ja heillä on pitkä ja hedelmällinen suhde heidän runkojen valmistajien kanssa. Tämän ansiosta he ovat yhdessä pystyneet kehittämään oikeanlaiset rungot oikeanlaisiin pyöriin. Surly käyttää useaa erilaista putkea samaan runkoon riippuen siitä, missä kohtaa pyörää he haluavat jäykkyyttä tai vastavuoroisesti joustavuutta. Surly vaatii erittäin suurta tarkkuutta rungon valmistuksessa, aina hitsausjärjestyksestä putken mittaukseen. Ja juuri näistä syistä voidaan heidän pyöriään kutsua Surly pyöriksi.

Uusi seikkailu alkaa Surly pyörällä

Meidän Surly valikoimasta löydät etupäässä touringpyöriä, mutta jopa maastopyöriä ja cyclocrosseja, kuten myös sinkuloita ja kuormapyöriä. Mutta koska Surlylla on suurin osaaminen juuri touringpyörissä, koostuu valikoimamme pääosin heidän touringpyöristä ja tarvikkeista. Touringpyörä on täydellinen matkapyörä sillä se on suunniteltu siten että pyörässä on paljon tilaa tavaroille niin rungossa kuin ohjaamossakin. 

Mikäli sen sijaan tarkistelemme Surlyn maastopyöriä, eroavat nämä hieman klassisista maastopyöristä. Kaikissa Surlyn maastopyörissä on jäykkä etuhaarukka, vaikka usein nämä ovat jousitettuja muissa maastopyörissä. Surly onkin kompensoinut joustohaarukan puutetta parilla erittäin leveitä renkaita. Mikäli olet taitava tai kokenut pyöräilijä, tulet arvostamaan näitä isoja renkaita, joilla voi helposti navigoida kuoppien ja monttujen yli yhtä hyvin kuin jousitetulla etuhaarukalla vasrustetulla pyörällä.

Surly ajattelee ympäristöä

Koska Surly työskentelee erittäin läheisesti heidän eri yhteistyökumppaneidensa kanssa, työskentelevät he tehokkaasti sen puolesta että heidän pyörät voitaisiin valmistaa mehdollisimman tehokkaasti, siten että pyörän valmistaminen aiheuttaa mahdollisimman vähän päästöjä tai jätettä. Vastoin kuin muut pyörämerkit, Surly pyörät valmistetaan, pakataan ja markkinoidaan kestävämmällä tavalla. Ei vähiten siksi että Surlyn pyörät on valmistettu teräksestä, teräs on nimittäin kestävä materiaali jota voi myös tarvittaessa korjata ja kierrättää. Surly käyttää myös ruostumatonta terästä välttääkseen raskasmetallien päätymistä luontoon. Sen sijaan että he käyttäisivät "märkää" maalia heidän runkoihinsa, ovat he valinneet sen sijaan pulverivvärin sillä se vaatii vähemmän liuottimia.  

Lista Surlyn käyttämistä metodeista millä pyörän valmistuksen ympäristövaikutus voidaan tehdä mahdollisimman pieneksi on pitkä. Se tekee Surly pyörästä vain entistä hauskemman pyörän ajaa, sillä voit tuntea tehneesi oikean ympäristövalinnan samalla kun voit kokea pyöräilynautinnon sen puhtaimmassa muodossa.

Osta Surly-pyörä netistä

Surly pyörän ostaminen meiltä on helppoa. Jos et tiedä mikä pyörä sinun tulisi valita, voit aina käyttää apuna meidän fiksuja filttereitä, näillä filttereillä voit valita mitkä komponentit haluat sinun Surly pyörääsi. Kyseessä voi olla lähes mitä vain väristä vaihteiden lukumäärään. Voit myös lukea pyörän ominaisuuksista ja mahdollisuuksista. Mikäli tarvitset apua oikean pyörän valintaan, voit aina olla yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalvleuumme. He RAKASTAVAT Surly pyöriä ja jakavat mielellään tietotaitonsa kanssasi! Kun olet löytänyt oikean pyörän, teet vain tilauksen ja otat rennosti sohvalla. Noin viikon kuluttua ovikellosi soi ja uusi Sulry pyöräsi odottaa oven takana, täysin asennettuna, säädettynä, ja koeajettuna. 

Surly: Bikes, Parts, Chaos!