SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 14 tuotetta

Ridley-pyörät

Haluatko polkupyörän jolla on laaja käyttötarkoitus, ja joka ei valita vaativammassakaan maastossa, tai jyrkimmissä mäissä? Saammeko esitellä Ridley-pyörät! Etupäässä löydät maastopyöriä ja maantiepyöriä Ridleyn hienosta valikoimasta, mutta useassa eri genressä. Haluatko Ridleyn maastopyörän, niitä löytyy täysjousitettuina kuin myös jäykkäperäisinä (hardtail) jotka ovat lyömättömän hyviä Cross Countryssa. Vai oletko maantiepyörän perässä, niitä löytyy kilpapyörä malleissa kuten Cyclocross ja Gravelbikeina. 

Mikäli päätä sijoittaa Ridley-pyörään voimme taata että tulet saamaan paljon pyörää rahoillesi. Useat heidän pyöristään on valmistettu uskomattoman suositusta materiaalista, hiilikuidusta, mikä on erittäin kevyt, kuin myös jäykkä materiaali. Ridley pyöriä löytyy kaikista hintaluokista kuten "halvemmista" malleista, aina exklusiivisiin malleihin.

Ridley Bikesin historia

Oli vuosi 1997 kun Ridley aloitti matkansa, kiitos perustajan Jochim Aertsin. Hän varttui Belgiassa, missä pyöräily on iso osa kulttuuria. Hän haaveili olevansa seuraava Eddy Merckx, ja hän saikin paljon inspiraatiota hänen isoveljestään joka kilpaili erittäin korkealla tasolla nuorensarjoissa. Hän osallistui ensimmäiseen pyöräkisaansa kun hän oli 14 vuotias, mutta muutama vuosi myöhemmin hän päätti valita toisen tien tehdäkseen nimensä tunnetuksi pyörämaailmassa. 

Ennenkuin Ridley pyörien tuotanto alkoi omisti Aerts ensin aikaa pyörien maalaamiselle ja hitsaamiselle. Kun hän viimein onnistui hallitsemaan nämä pyörän rakentamisen taidot, siirtyi hän omalle polulleen ja alkoi valmistamaan hänen omia pyöriään. Tavoitteena hänellä oli kehittää pyörä joka sopisi täydellisesti jokaisen yksilön henkilökohtaiseen ajotyyliin. Pyörän nimen hän otti lempi elokuvaohjaajansa nimestä Ridley Scottin nimestä. Tästä syystä nimi Ridley Bikes. 

Paljon on ehtinyt tapahtumaan sen jälkeen kun Ridley aloitti, kuten esimerkiksi useita eri pyöräteollisuuden standardeja kuten myös innovatiivisa materiaaleja. Useat pyöräilijät ovat voittaneet mitalleja Ridleyn pyörillä ja moni niistä jopa maailmanmestaruuksia. Mutta vielä tänäkin päivänä Ridley Bikes venyttää pyöräilymaailman rajoja ja luo pyriä jotka sopivat pyöräilijöille kuin hanska käteen. 

Osta Ridley-pyörä online

Meiltä Ridley pyörän ostaminen on helppoa. Jotta sinun olisi helpompi löytää henkilökohtainen suosikkisi, voit aina käyttää apuna meidän fiksuja filtteritämme. Sieltä voit helposti valita esim. minkälaiset jarrut tai osasarja tulevassa pyörässäsi on. Haluatko lisätietoa Ridley pyöristä? Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme. He osaavat Ridley pyörät ja auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan pyörän. Kun olet löytänyt juuri sinun pyöräsi ja jättänyt tilauksen, voit ottaa rennosti ja palata sohvalle. Me nimittäin asennamme, säädämme ja koeajamme pyörän ennen kuin pakkaamme sen ja lähetämme sen kotiovellesi. Kun saat pyöräsi, laitat vain ajokengät jalkaasi ja lähdet ajamaan uudella polunnielijällä tai maantiepyörälläsi!