SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 34 tuotetta

Meridapyörät

Täältä Cykelkraftilta löydät suuren valikoiman Merida pyöriä. Me myymme Meridan pyöriä kaikille, lasten-, naisten- ja miestenpyöriä erittäin hyvin hinnoin! Riippumatta siitä etsitkö maastopyörää vai sähköpyörää, tulet löytämään sen Meridan valikoimasta. He valmistavat pyöriä nimittäin kaikissa isoimmissa pyörämalleissa kuten maastopyörissä, hybridipyörissä, maantiepyörissä, peruspyörissä, lastenpyörissä ja monessa muussa mallissa. Merida valmistaa pyöriä alumiinista, kuin myös aina vain suositummasta runkomateriaalista hiilikuidusta. 

Meridan historia

Meridan pyörätehdas perustettiin 1972, ja se on tänä päivänä maailman toisiksi suurin pyörävalmistaja. Idea syntyi kun Meridan perustaja Tseng oli käymässä USA:ssa ja näki pyöräkaupan edessä kyltin "Emme korjaa Taiwanilaisia pyöriä huonon laadun vuoksi". Tämä aiheutti sen että tänäpäivänä Taiwan on yksi maailman suurimpia pyörävalmistajia, ja samasta paikasta, Taiwanista, alkoi myös Meridan tarina. 

Kului vielä muutama vuosi, kunnes 1987 kun pyörämerkki Meridasta tuli Merida, kiitos Steen-Olsen perheen. Steen-Olsenin perheellä oli unelma, jossa he alkaisivat myymään polkupyöriä jotka soveltuvat skandinaavisille markkinioille. Koska kilpailu oli kovaa, oli erityisen tärkeää että pyörillä oli erittäin korkea laatu, hieno design, ja kohtuullinen hinta. Ja silloin he löysivät Merida nimisen pyörätehtaan Taiwanista. He pitivät tehtaasta ja heidän nimestään, ja tämä johti siihen että he loivat pyörämerkin minkä nimi on sama kuin tehtaan missä ne valmistetaan. Tänä päivänä Merida valmistaa korkealaatuisia pyöriä ja he jopa sponsoroivat monta ammattilais-pyörätallia.