SUODATA
JÄRJESTÄ
Näytetään 58 tuotetta

Ibis - täysjousitettuja hiilikuitupyöriä

Ibis historia

Ibis historia alkoi niinkin aikaisin kuin 1981 kun Scot Nicol perusti merkin Kaliforniassa. Kaikki alkoi Scotin autotallissa kun hänen ystävänsä pyysi häntä rakentamaan hänelle rungon, ja tälle ystävälle olemme tänä päivänä kaikki kiitollisuudenvelassa. Sillä kuka tietää, mikäli kysmystä ai olisi koskaan esitetty, emme välttämättä voisi tänä päivänä ajaa näillä uskomattomilla Ibis-pyörillä?

Jotta Ibis olisi nimeltään Ibis ei ollut päivänselvää Scotille. Hän aloitti sillä että hän istui alas lintukirjan kanssa ja alkoi etsiä nimeä, minkä hän voisi antaa uudelle pyörämerkilleen. Se että hän päätti tarttua juuri lintukirjaan johtui siitä että hän piti siitä tosiasiasta aettä linnut ovat kevyitä, ja ne lentävät, vähän niinkuin Ibis-pyörät tekevät.Hän mietti monen eri nimen välillä, mutta loppujen lopuksi nimeksi tuli Ibis, pitkänokkaisen kahlaajalinnun mukaan. Mikäli logoa katsoo tarkkaan, voi siinä nähdä Ibis-linnun, mutta hieman soikeassa muodossa. 

Suunnittele oma Ibis-pyöräsi.

Kun ostat Ibis pyörän meiltä, on sinulla mahdollisuus valita mitä osia pyörääsi asennetaan. Voit valita ohjankannattimen pituuden, mitkä renkaat haluat, ja samoin voit päivittää monia osia paremmiksi, kuten ohjaustanko, etuhaarukka, iskunvaimennin, satulatolppa ja suojan alaputkeen mikäli niin haluat. Mikäli sinulla on tarkoitus ajaa Ibis pyörälläsi epätasaisessa maastossa missä on paljon mäkiä, on viisasta valita Dropper post, eli ns. hissi satulatolppa. Sillä voit nostaa tai laskea satulan napin painalluksella. Tämä helpottaa huomattavasti pyöräilyä jyrkemmissä ylä ja alamäissä, ja parantaa pyörän kontrollointia. 

Kun olet valinnut mitkä osat haluat uuteen Ibis-pyörääsi, tulee pyöräasentajamme kasaamaan pyöräsi erityisellä rakkaudella. Ibis pyörän kasaaminen kestää n. 3-4 tuntia, ja tämä vaatti erityistä tarkkuutta ja osaamista. 

Ibis-cyklar

Ibis valikoima

Meiltä Cykelkraftilta löydät Ibis pyöriä mm. malleista Mojo,Ripley ja Ripmo. Yhteistä näillä pyörillä on että ne ovat kaikki täysjousitettuja pyöriä joiden rungot on tehty hiilikuidusta. Hiilikuiturunko tarjoaa sinulle kevyen ja vakaan pyörän, minkä jousitus on erinomaisesti maastia seuraava ja pyöräilet läpi kivikkojen ja mäkien pehmeästi ja helposti. Ripley on etupäässä trailpyörä, mutta sillä pärjää vaikka kokonaisen vuoren ylittämisestä, kun taas Mojo 3 ja Mojo HD3 on enemmän alamäkeen sunniteltu malli, etenkin malli HD3.

Ibis-pyöriä löydät meiltä eri väreissä kuten punaisena, mustana ja oranssina. Vaihteita 11 ja 22 välillä, ja osasarjoilla kuten Shimano XT ja XTR, kuin myös SRAM XX1, NX, ja X01 Eagle. 

Me olemme ylpeitä että saamme olla jälleenmyyjä sellaiselle merkille kuin IBIS, ja olemme ainoa jälleenmyyjä ruotsissa ja nyt myös Suomessa!