Tehtyä valintaa vastaavia tuotteita ei löydy.

Crescent

Crescent on luultavasti ruotsin tunnetuin pyörämerkki, ja ainakin me olemme tätä mieltä. Sen lisäksi että Crescent valmistaa erittän kauniita ja hyvin rakennettuja poklupyöriä, on ne myös valmistettu ruotsissa, mikä tarkoittaa sitä että tämä säästää luontoa. 

Crescen polkupyörä on koko elämän kestävä investointi! 

Kun ostat Crescent pyörän, on se usein loppuelämän kestävä investointi. Kun olet kävelyllä kaupungissa, tulet näkemään Crescent pyörän joka on siirtynyt sukupolvelta toiselle, mahdollisesti jopa useamman kerran. 

Sähköpyöriä, naistenpyöriä, miestenpyöriä, lastenpyöriä, hybridipyöriä - kaikenlaisia pyöriä!

Crescentin erikoisosaaminen on lastenpyörät, hybridipyörät ja klassiset naisten- ja miestenpyörät - mutta he valmistavat KAIKENTYYPPSIÄ pyöriä mitä voit pyöräkaupasta löytää. 

Me Cykelkraftilla olemme erittäin ylpeitä siitä että voimme tarjota Crescentin koko valikoimaa. Kyllä - luit oikein: KAIKKI Crescent pyörät löytyvät valikoimastamme. 

Sähköpyörät

Kun sähköpyörät alkoivat olla suosittuja Ruotsissa, oli Crescent heti mukana. He tekivät suuria investointeja tuotanolinjalle jotta myös he voisivat valmistaa sähköpyöriä, ja he ovat jopa kehittäneet oman järjsestelmänsä (Crescent E-going) heidän sähköpyörissään. Tästä syystä Crescent on tänä päivänä ehdottomasti ruotsin suurin sähköpyörämerkki, ja meiltä löytyy Crescentin koko sähköpyörävalikoima. 

Crescent

Crescent-pyörän ostaminen netistä

Pyörän ostaminen netistä ja Cykelkraftilta on helppoa, eikä Crescent pyörä ole tässä mikään poikkeus. Valitset yksinkertaisesti pyörätyypin pyörävalitsimesta, ja voit helposti filteroida sinulle sopivan runkokoon syöttämällä pituutesi sivun ylälaidassa. Tarvitsetko apua oikean Crescent pyörän valintaan, silloin voit soittaa tai lähettää sähköpostia osaavaan asiakaspalveluumme, he auttavat sinua mielellään. Kun olet löytänyt sinulle oikean pyörän, kasaamme, säädämme ja koeajamme pyörän ennen kuin lähetämme sen kotiovellesi. Mikäli olet ostanut pyörään tarvikkeita (esim. lokasuojat tai tavaratelineen), asennamme ne paikoilleen ilman lisäkustannuksia. Helppoa vai mitä? 

Crescent on ollut olemassa yli 100 vuotta

Crescent on vanha tuotemerkki, ja se on ollut olemassa yli 100 vuotta. Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä että heiltä löytyy tietotaito valmistaa laadukkaita polkupyöriä! Tänä päivänä Crescent on osa Cycleurope-konsernia (yhdessä mm. Monarkin ja Bianchin kanssa), mutta edelleen tänä päivänä Crescent pyörät valmistetaan ruotsin Varbergissä.