Kuvaus

Nopea endorfiinikone, joka lentää tukkien ja kivien yli

Scott Contessa Spark 920 -metsäohjus takaa, että voit räjähtää kaikenlaisessa maastossa täydellä hallinnalla ja yhtä nopeasti kuin Nino Schurter ja hänen tallikaverinsa. Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta, jossa on täysin integroitu vaimennin ja 130/120mm:n liikerata, se kyntää metsän yli yllättävän helposti ja tehokkaasti. Toki se ei ole aivan yhtä kevyt kuin RC-sarjan pyörät, mutta se on silti äärimmäisen kiipeävä ja hieman pidempi alamäissä. Aivan täydellinen pyörä tytöille, jotka nauttivat siitä, että heittäytyvät eteenpäin hankalilla metsäpoluilla täydellä hallinnalla, ja se myös toimittaa niin ylämäkeen, alamäkeen kuin tasamaallekin. Äärimmäisen viihdyttävä metsäkone niille meistä, jotka rakastavat vauhtia ja vaativat etupyörältä pitoa silloinkin, kun polut muuttuvat hieman teknisesti haastavammiksi. Täysin integroitu vaimennin? Tehokas single-pivot-jousitus, jossa on luokkansa johtava kinematiikka? Ohjaamo, jossa on täysin integroitu kaapelireititys? Tilaa kahdelle vesipullolle etukolmiossa? check, check, check ja tietenkin check!

Avain menestykseen!

Mestarillinen hiilikuitu/alumiinirunko ainutlaatuisella single-pivot-linkityksellä

Et ole mitenkään tilaa vievä, tämä vikkelä metsäkone nojaa luottavaisesti korkealaatuisesta hiilikuidusta (HMF) valmistettuun etukolmioon yhdistettynä alumiinisella keinuvivulla (6011) varustettuun single-pivot-linkitykseen, joka painaa vaimennin mukaan luettuna vain 2650 grammaa. Ainutlaatuinen muotoilu, jossa on voimakas alarunko (jäykkyysalue), jossa keskitytään lujuuteen ja vääntöjäykkyyteen, yhdistettynä ylärunkoon (kevytalue), jossa keskitytään pieneen painoon.Painon minimointi tinkimättä rungon rakenteellisesta lujuudesta on jo osoittautunut voittajakonseptiksi. Eikä se ehkä ole yllättävää, kun tämä täysin uusi runko on saanut inspiraationsa edellisestä pyörästä, jonka geometria on voittanut enemmänmm- ja olympiamitaleita kuin mikään muu XC-pyörä maailmanhistoriassa.

Takakolmiossa ei ole navan kiinnityskohdassa kääntyvää jousitusta, mikä säästää painoa tonnin verran, ja ylemmät ketjupylväät taipuvat korkeintaan 7mm, vaikka jousitus toimisi täydellä teholla. Uskomattoman tehokkaan yhden nivelen kinematiikan ja hyvin tasapainotetun iskunpituuden yhdistelmä luo sulavan ohjattavuuden, luokkansa johtavan voimansiirron ja tekee sinusta ketterän myös todella haastavassa maastossa. Menestyksekkään geometrian peruspilarit perustuvat haarukan alempaan, vajaan 66 asteen kulmaan, noin 76 asteen istuintolppakulmaan ja 43,75 cm:n pituisiin ketjupylväisiin. Nokkela yksityiskohta on, että haarukkakulmaa voidaan säätää 0,6 astetta ilman, että ohjaustankoa, jakopäätä, haarukkaa jne. tarvitsee irrottaa.

Laadukas jousitus, joka varmistaa, että olet aina valmis taisteluun

Edessä on RockShoxin hieno ilmajoustohaarukka (Pike Select RL3 Air) ja myös takana jousituksesta vastaa RockShox (Deluxe Select RL3 Trunnion), iskunvaimentimet tuottavat 130/120mm iskun ja voit helposti säätää sekä ilmanpainetta, palautusta, puristusta että SAG:tä. Molempia vaimentimia ohjataan Scottin älykkäällä TwinLockilla, joka on yksinkertaisesti selitettynä monitoimivipu, jolla voit hallita samanaikaisesti molempia vaimentimia ja myös dropper postia yhdellä ja samalla säätimellä. Voit yksinkertaisesti valita vain yhden kolmesta kiinteästä asennosta (Lockout - Trail - Descend), mikä antaa sinulle laajemman käyttöalueen sekä mahdollisuuden hallita sekä vaimentimia että dropper postia.kulkea yhtä nopeasti karuilla metsäpoluilla kuin kovapintaisilla hiekkateillä. Äärimmäisen ketterä järjestelmä, joka tekee pyörästä vaikuttavan helppokäyttöisen ja nopeasti mukautuvan radan eri osissa vallitseviin olosuhteisiin.

Eleganttisesti integroitu vaimennin, joka antaa sinulle useita eri etuja

Takavaimennin on integroitu tyylikkäästi runkoon, se antaa luonnollisesti uskomattoman siistin muotoilun, mutta se luo myös matalan painopisteen ja varmistaa myös sen, että vaimennin ei periaatteessa koskaan likaannu. Integroinnin ansiosta pyörän kampiakselista voidaan tehdä jäykempi, mikä mahdollistaa tehokkaamman voimansiirron. Ja se, että Scott on onnistunut tekemään tämän säilyttäen samalla helpon pääsyn vaimentimeen (joten voit helposti säätää ilmanpainetta, reboundia ja compressiota), on melkoinen bonus. Kun tähän lisätään vielä ulkoinen ilmaisin vaimentimen sag:in säätämistä varten (helppo pääsy erillisen luukun kautta, jossa on kumipäällyste), niin sinulla on voittaja!

Luotettava 1x-vaihteisto, jossa on 12 tasaista vaihdetta ja lähes häiriötön toiminta

Pyörässä on laadukkaan rungon ja ainutlaatuisen vaimennuksen lisäksi SRAMin luotettava 12-vaihteinen vaihteisto (NX/SX Eagle), joka tarjoaa luotettavaa suorituskykyä modernin 1x-vaihteiston muodossa, jossa on häiriötön toiminta ja vaikuttavan laaja vaihdeväli (30Tx11-50T). Vaihteistoa ohjataan tyylikkäästä ohjaamosta, jossa on sekä ohjaustanko että ohjausvarsi Syncrosilta, jossa on täysin integroitu kaapelointi ja vaikuttavan korkea yhteensopivuus Syncrosin, Garminin ja GoPron erilaisten lisävarusteiden kanssa (tietokoneet, GPS:t, valot, kamerat jne.). 55mm:n ketjulinja mahdollistaa erittäin leveiden renkaiden käyttämisen, mutta myös 40-hampaisen ketjupyörän kiinnittämisen eteen (siltä varalta, että jokupaitsi että Nino onnistuu hyödyntämään tätä välityssuhdetta). Se on todella korkealuokkainen myös muiden komponenttien osalta, ja pyörässä on tasapainoinen sekoitus suoraan RockShoxin, SRAMin, Shimanon ja Syncron ylähyllyiltä otettuja vempaimia.

Kestävä kiekkopari pitävällä kumilla ja hydraulisilla levyjarruilla

Syncrosin kestävä kiekkopari (X-30SE TR), joka rullaa Schwalben (Wicked Will) nopeatempoisella laatukumilla, näille 2,4" leveille 29":n pitäville pyörille on ominaista luotettava rullaus ja luokkansa johtava pito kaarteissa. Ja koska Spark rakastaa korkeita nopeuksia, se on varustettu Shimanon hydraulisilla levyjarruilla (MT501), jotka vastaavat sen nopeusominaisuuksia ja takaavat tehokkaan jarrutuksen ympäri vuoden, olipa polku sitten mutainen, sateinen tai liukas. Jos arvostat voimakasta vaimennusta, tehokasta voimansiirtoa ja leikkisää ajamisen iloa, olet oikealla tiellä. Jos sinulla on myös korkeat tavoitteet ja tavoitteenasi on vetää ajoittain johtajan paita yllesi, tämä on täydellinen polkupyörä sinulle.

Lisää Scott Contessa Spark sarjasta

Scott Contessa on kokoelma Scottin malleja, jotka on erityisesti suunniteltu naisille sopivaksi. Ne on ensisijaisesti suunnattu naisille, mutta eroavaisuudet eivät ole dramaattisia. Yleensä kyse on geometrian ainutlaatuisesta muotoilusta (yleisesti hieman matalampi runko ja lyhyempi etäisyys ohjaustankoon). Usein myös satula, ohjaustanko, polkimet ja iskunvaimentimet on erityisesti suunniteltu naisen anatomiaa varten, mutta muuten kyseessä on täysin kompromissiton pyörä.

Tämä sarja koostuu kestävistä nopeuksien raketeista, jotka rakastavat jännitystä ja haluavat aina olla kärjessä. Nämä täysjoustavat XC-/Trail-tykit on täysin optimoitu tarjoamaan kokemuksesi täysin mukautettuna kilpailuun, harjoitteluun, leikkimiseen ja kaikkeen siltä väliltä. Tämä kyvykäs sarja on viime vuosina kerännyt useita kärkisijoja ja voittanut enemmän mitaleita kuin useimmat vain uskaltavat unelmoida.

Modernin geometrian ja tyylikkään integroidun joustamisen yhdistelmän ansiosta pyörät imevät ahnaasti ja tehokkaasti kaiken tieltään. Käytännössä tämä tarkoittaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet selviytyä vaikeistakin tilanteista nopeasti, tehokkaasti ja helposti. Tämä yhdistettynä kevyeen painoon ja luotettaviin laadukkaisiin osiin tekee Scott Contessa -sarjasta jotain aivan erityistä... mikä tulee huomaamaan jo muutaman polkaisun jälkeen.

  • Erityisesti suunniteltu naisen anatomiaa varten
  • Useita testivoittajia, jotka ovat voittaneet enemmän mitaleita kuin useimmat uskaltaisivat unelmoida
  • Täysjoustavat Trail-tykit, jotka keräävät hienoja kärkisijoja
  • Luokkansa sulavimmat täysjoustavat rungot, joissa on 130/120 mm joustovara
  • Täysin integroitu korkealuokkainen iskunvaimennin yhdistettynä yksinkertaiseen linkkujärjestelmään
  • TwinLoc Suspension System - jousto, jossa korostetaan korkeita nopeuksia
  • Mukautettu sekä kilpailuun, harjoitteluun, leikkiin että kaikkeen siltä väliltä
  • Nopeita 29-tuumaisia pyöriä pitävillä renkailla
  • Todistetusti laadukkaiden valmistajien osia
    Katso kaikki tuotteet Scott Contessa Spark

    Lisätietoa pyörän komponenteista

    Johtuen nykyisestä maailmantilanteesta, pyörän osat voivat poiketa ilmoitetuista teknisistä tiedoista ja kuvissa näkyvistä osista. Valmistaja voi vaihtaa osia vastaaviin komponentteihin ilman erillistä ilmoitusta.

    Tuotetiedot

    Perustiedot

    Runkosetti

    • Runko Spark Carbon HMF Mainframe with Alloy 6011 Swingarm Integrated Suspension Technology Flex Pivot / Adjustable head angle Syncros Cable Integration System BB92 / UDH Interface / 12x148mm with 55mm Chainline
    • Runkomateriaali Hiilikuitu
    • Etuhaarukka Jousitettu
    • Etuhaarukka RockShox Pike Select RL3 Air custom Charger 3-Mode Damper 15x110mm Maxle Lite / 42mm offset / Tapered steerer Lockout / Reb. Adj. / 130mm travel
    • Etuhaarukka Ilmajousi
    • Lukittava jousitus? Kyllä, ohjaustangolta
    • Takaiskunvaimennin RockShox Deluxe Select RL3 Trunnion 3 modes / Lockout-Trail-Descend Debon Air / Reb. Adj. Travel 120mm / T165X45mm

    Kiekot

    • Kiekkokoko 29"
    • Etunapa Formula CL-811 / 15x110mm
    • Takanapa Formula CL-148S / 12x148mm Syncros Axle w/Removable Lever with 6mm Allen, T30 and T25 Tools
    • Pinnat ruostumaton teräs musta 15G / 1.8mm
    • Vanteet Syncros-30SE / 32H / 30mm Tubeless ready
    • Eturengas F: Schwalbe Wicked Will / 29x2.4", Performance / TLR / Foldable / Addix, R: Schwalbe Wicked Will 29x2.4", Performance / TLR / Foldable / Addix
    • Takarengas Schwalbe Wicked Will 29x2.4" EVO Super Ground / TLE / 67EPI / Addix Speed Grip

    Voimansiirto

    • Vaihdevipu SRAM SX Eagle Trigger
    • Takavaihtaja SRAM NX Eagle 12-vaihteinen
    • Kampisarja SRAM1 Eagle DUB 55mm CL / 30T
    • Keskiölaakeri SRAM DUB PF 92 MTB Wide / shell 41x92mm
    • Ketju SRAM CN NX Eagle
    • Kasetti SRAM SX-PG1210 / 11-50 T

    Komponentit

    • Etujarru Shimano MT501 Disc
    • Etujarrulevy Shimano SM-RT64 CL / F&R 180mm
    • Ohjaustanko Syncros Fraser 2.0 DC Alumiini 6061 D.B. mini Rise / back sweep 8° / 760mm Syncros Women Pro lock-on grips
    • Ohjainkannatin Syncros DC 2.0 Syncros Cable Integration System 0° rise / 6061 Alloy / 31.8mm / 1 1/8"
    • Ohjainlaakeri Syncros - Acros Angle adjust & Cable Routing HS System +-0.6° head angle adjustment ZS56/28.6 – ZS56/40 MTB
    • Satulatolppa Syncros Duncan Dropper Post 2.5 31.6mm / S size 100mm, M size 125mm / L size 150mm
    • Satula Syncros Savona 2.5 (V-Concept) Channel
    Arvostelut
    Kysymykset ja vastaukset

    There is no question about the Maastopyörä Scott Contessa Spark 920. You can ask a question.

    Kysy tästä tuotteesta Maastopyörä Scott Contessa Spark 920

    Valitse oikea pyörä, joka on juuri sinulle sopivan kokoinen

    Kokoamme, säädämme & testaamme pyörän

    60 päivän avoin kauppa

    Nopea toimitus kotiovellesi

    Nopea endorfiinikone, joka lentää tukkien ja kivien yli

    Scott Contessa Spark 920 -metsäohjus takaa, että voit räjähtää kaikenlaisessa maastossa täydellä hallinnalla ja yhtä nopeasti kuin Nino Schurter ja hänen tallikaverinsa. Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta, jossa on täysin integroitu vaimennin ja 130/120mm:n liikerata, se kyntää metsän yli yllättävän helposti ja tehokkaasti. Toki se ei ole aivan yhtä kevyt kuin RC-sarjan pyörät, mutta se on silti äärimmäisen kiipeävä ja hieman pidempi alamäissä. Aivan täydellinen pyörä tytöille, jotka nauttivat siitä, että heittäytyvät eteenpäin hankalilla metsäpoluilla täydellä hallinnalla, ja se myös toimittaa niin ylämäkeen, alamäkeen kuin tasamaallekin. Äärimmäisen viihdyttävä metsäkone niille meistä, jotka rakastavat vauhtia ja vaativat etupyörältä pitoa silloinkin, kun polut muuttuvat hieman teknisesti haastavammiksi. Täysin integroitu vaimennin? Tehokas single-pivot-jousitus, jossa on luokkansa johtava kinematiikka? Ohjaamo, jossa on täysin integroitu kaapelireititys? Tilaa kahdelle vesipullolle etukolmiossa? check, check, check ja tietenkin check!

    Avain menestykseen!

    Mestarillinen hiilikuitu/alumiinirunko ainutlaatuisella single-pivot-linkityksellä

    Et ole mitenkään tilaa vievä, tämä vikkelä metsäkone nojaa luottavaisesti korkealaatuisesta hiilikuidusta (HMF) valmistettuun etukolmioon yhdistettynä alumiinisella keinuvivulla (6011) varustettuun single-pivot-linkitykseen, joka painaa vaimennin mukaan luettuna vain 2650 grammaa. Ainutlaatuinen muotoilu, jossa on voimakas alarunko (jäykkyysalue), jossa keskitytään lujuuteen ja vääntöjäykkyyteen, yhdistettynä ylärunkoon (kevytalue), jossa keskitytään pieneen painoon.Painon minimointi tinkimättä rungon rakenteellisesta lujuudesta on jo osoittautunut voittajakonseptiksi. Eikä se ehkä ole yllättävää, kun tämä täysin uusi runko on saanut inspiraationsa edellisestä pyörästä, jonka geometria on voittanut enemmänmm- ja olympiamitaleita kuin mikään muu XC-pyörä maailmanhistoriassa.

    Takakolmiossa ei ole navan kiinnityskohdassa kääntyvää jousitusta, mikä säästää painoa tonnin verran, ja ylemmät ketjupylväät taipuvat korkeintaan 7mm, vaikka jousitus toimisi täydellä teholla. Uskomattoman tehokkaan yhden nivelen kinematiikan ja hyvin tasapainotetun iskunpituuden yhdistelmä luo sulavan ohjattavuuden, luokkansa johtavan voimansiirron ja tekee sinusta ketterän myös todella haastavassa maastossa. Menestyksekkään geometrian peruspilarit perustuvat haarukan alempaan, vajaan 66 asteen kulmaan, noin 76 asteen istuintolppakulmaan ja 43,75 cm:n pituisiin ketjupylväisiin. Nokkela yksityiskohta on, että haarukkakulmaa voidaan säätää 0,6 astetta ilman, että ohjaustankoa, jakopäätä, haarukkaa jne. tarvitsee irrottaa.

    Laadukas jousitus, joka varmistaa, että olet aina valmis taisteluun

    Edessä on RockShoxin hieno ilmajoustohaarukka (Pike Select RL3 Air) ja myös takana jousituksesta vastaa RockShox (Deluxe Select RL3 Trunnion), iskunvaimentimet tuottavat 130/120mm iskun ja voit helposti säätää sekä ilmanpainetta, palautusta, puristusta että SAG:tä. Molempia vaimentimia ohjataan Scottin älykkäällä TwinLockilla, joka on yksinkertaisesti selitettynä monitoimivipu, jolla voit hallita samanaikaisesti molempia vaimentimia ja myös dropper postia yhdellä ja samalla säätimellä. Voit yksinkertaisesti valita vain yhden kolmesta kiinteästä asennosta (Lockout - Trail - Descend), mikä antaa sinulle laajemman käyttöalueen sekä mahdollisuuden hallita sekä vaimentimia että dropper postia.kulkea yhtä nopeasti karuilla metsäpoluilla kuin kovapintaisilla hiekkateillä. Äärimmäisen ketterä järjestelmä, joka tekee pyörästä vaikuttavan helppokäyttöisen ja nopeasti mukautuvan radan eri osissa vallitseviin olosuhteisiin.

    Eleganttisesti integroitu vaimennin, joka antaa sinulle useita eri etuja

    Takavaimennin on integroitu tyylikkäästi runkoon, se antaa luonnollisesti uskomattoman siistin muotoilun, mutta se luo myös matalan painopisteen ja varmistaa myös sen, että vaimennin ei periaatteessa koskaan likaannu. Integroinnin ansiosta pyörän kampiakselista voidaan tehdä jäykempi, mikä mahdollistaa tehokkaamman voimansiirron. Ja se, että Scott on onnistunut tekemään tämän säilyttäen samalla helpon pääsyn vaimentimeen (joten voit helposti säätää ilmanpainetta, reboundia ja compressiota), on melkoinen bonus. Kun tähän lisätään vielä ulkoinen ilmaisin vaimentimen sag:in säätämistä varten (helppo pääsy erillisen luukun kautta, jossa on kumipäällyste), niin sinulla on voittaja!

    Luotettava 1x-vaihteisto, jossa on 12 tasaista vaihdetta ja lähes häiriötön toiminta

    Pyörässä on laadukkaan rungon ja ainutlaatuisen vaimennuksen lisäksi SRAMin luotettava 12-vaihteinen vaihteisto (NX/SX Eagle), joka tarjoaa luotettavaa suorituskykyä modernin 1x-vaihteiston muodossa, jossa on häiriötön toiminta ja vaikuttavan laaja vaihdeväli (30Tx11-50T). Vaihteistoa ohjataan tyylikkäästä ohjaamosta, jossa on sekä ohjaustanko että ohjausvarsi Syncrosilta, jossa on täysin integroitu kaapelointi ja vaikuttavan korkea yhteensopivuus Syncrosin, Garminin ja GoPron erilaisten lisävarusteiden kanssa (tietokoneet, GPS:t, valot, kamerat jne.). 55mm:n ketjulinja mahdollistaa erittäin leveiden renkaiden käyttämisen, mutta myös 40-hampaisen ketjupyörän kiinnittämisen eteen (siltä varalta, että jokupaitsi että Nino onnistuu hyödyntämään tätä välityssuhdetta). Se on todella korkealuokkainen myös muiden komponenttien osalta, ja pyörässä on tasapainoinen sekoitus suoraan RockShoxin, SRAMin, Shimanon ja Syncron ylähyllyiltä otettuja vempaimia.

    Kestävä kiekkopari pitävällä kumilla ja hydraulisilla levyjarruilla

    Syncrosin kestävä kiekkopari (X-30SE TR), joka rullaa Schwalben (Wicked Will) nopeatempoisella laatukumilla, näille 2,4" leveille 29":n pitäville pyörille on ominaista luotettava rullaus ja luokkansa johtava pito kaarteissa. Ja koska Spark rakastaa korkeita nopeuksia, se on varustettu Shimanon hydraulisilla levyjarruilla (MT501), jotka vastaavat sen nopeusominaisuuksia ja takaavat tehokkaan jarrutuksen ympäri vuoden, olipa polku sitten mutainen, sateinen tai liukas. Jos arvostat voimakasta vaimennusta, tehokasta voimansiirtoa ja leikkisää ajamisen iloa, olet oikealla tiellä. Jos sinulla on myös korkeat tavoitteet ja tavoitteenasi on vetää ajoittain johtajan paita yllesi, tämä on täydellinen polkupyörä sinulle.

    Lisää Scott Contessa Spark sarjasta

    Scott Contessa on kokoelma Scottin malleja, jotka on erityisesti suunniteltu naisille sopivaksi. Ne on ensisijaisesti suunnattu naisille, mutta eroavaisuudet eivät ole dramaattisia. Yleensä kyse on geometrian ainutlaatuisesta muotoilusta (yleisesti hieman matalampi runko ja lyhyempi etäisyys ohjaustankoon). Usein myös satula, ohjaustanko, polkimet ja iskunvaimentimet on erityisesti suunniteltu naisen anatomiaa varten, mutta muuten kyseessä on täysin kompromissiton pyörä.

    Tämä sarja koostuu kestävistä nopeuksien raketeista, jotka rakastavat jännitystä ja haluavat aina olla kärjessä. Nämä täysjoustavat XC-/Trail-tykit on täysin optimoitu tarjoamaan kokemuksesi täysin mukautettuna kilpailuun, harjoitteluun, leikkimiseen ja kaikkeen siltä väliltä. Tämä kyvykäs sarja on viime vuosina kerännyt useita kärkisijoja ja voittanut enemmän mitaleita kuin useimmat vain uskaltavat unelmoida.

    Modernin geometrian ja tyylikkään integroidun joustamisen yhdistelmän ansiosta pyörät imevät ahnaasti ja tehokkaasti kaiken tieltään. Käytännössä tämä tarkoittaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet selviytyä vaikeistakin tilanteista nopeasti, tehokkaasti ja helposti. Tämä yhdistettynä kevyeen painoon ja luotettaviin laadukkaisiin osiin tekee Scott Contessa -sarjasta jotain aivan erityistä... mikä tulee huomaamaan jo muutaman polkaisun jälkeen.

    • Erityisesti suunniteltu naisen anatomiaa varten
    • Useita testivoittajia, jotka ovat voittaneet enemmän mitaleita kuin useimmat uskaltaisivat unelmoida
    • Täysjoustavat Trail-tykit, jotka keräävät hienoja kärkisijoja
    • Luokkansa sulavimmat täysjoustavat rungot, joissa on 130/120 mm joustovara
    • Täysin integroitu korkealuokkainen iskunvaimennin yhdistettynä yksinkertaiseen linkkujärjestelmään
    • TwinLoc Suspension System - jousto, jossa korostetaan korkeita nopeuksia
    • Mukautettu sekä kilpailuun, harjoitteluun, leikkiin että kaikkeen siltä väliltä
    • Nopeita 29-tuumaisia pyöriä pitävillä renkailla
    • Todistetusti laadukkaiden valmistajien osia
      Katso kaikki Scott Contessa Spark -tuotteet.

      Lisätietoa pyörän komponenteista

      Johtuen nykyisestä maailmantilanteesta, pyörän osat voivat poiketa ilmoitetuista teknisistä tiedoista ja kuvissa näkyvistä osista. Valmistaja voi vaihtaa osia vastaaviin komponentteihin ilman erillistä ilmoitusta.

      Perustiedot

      Runkosetti

      • Runko Spark Carbon HMF Mainframe with Alloy 6011 Swingarm Integrated Suspension Technology Flex Pivot / Adjustable head angle Syncros Cable Integration System BB92 / UDH Interface / 12x148mm with 55mm Chainline
      • Runkomateriaali Hiilikuitu
      • Etuhaarukka Jousitettu
      • Etuhaarukka RockShox Pike Select RL3 Air custom Charger 3-Mode Damper 15x110mm Maxle Lite / 42mm offset / Tapered steerer Lockout / Reb. Adj. / 130mm travel
      • Etuhaarukka Ilmajousi
      • Lukittava jousitus? Kyllä, ohjaustangolta
      • Takaiskunvaimennin RockShox Deluxe Select RL3 Trunnion 3 modes / Lockout-Trail-Descend Debon Air / Reb. Adj. Travel 120mm / T165X45mm

      Kiekot

      • Kiekkokoko 29"
      • Etunapa Formula CL-811 / 15x110mm
      • Takanapa Formula CL-148S / 12x148mm Syncros Axle w/Removable Lever with 6mm Allen, T30 and T25 Tools
      • Pinnat ruostumaton teräs musta 15G / 1.8mm
      • Vanteet Syncros-30SE / 32H / 30mm Tubeless ready
      • Eturengas F: Schwalbe Wicked Will / 29x2.4", Performance / TLR / Foldable / Addix, R: Schwalbe Wicked Will 29x2.4", Performance / TLR / Foldable / Addix
      • Takarengas Schwalbe Wicked Will 29x2.4" EVO Super Ground / TLE / 67EPI / Addix Speed Grip

      Voimansiirto

      • Vaihdevipu SRAM SX Eagle Trigger
      • Takavaihtaja SRAM NX Eagle 12-vaihteinen
      • Kampisarja SRAM1 Eagle DUB 55mm CL / 30T
      • Keskiölaakeri SRAM DUB PF 92 MTB Wide / shell 41x92mm
      • Ketju SRAM CN NX Eagle
      • Kasetti SRAM SX-PG1210 / 11-50 T

      Komponentit

      • Etujarru Shimano MT501 Disc
      • Etujarrulevy Shimano SM-RT64 CL / F&R 180mm
      • Ohjaustanko Syncros Fraser 2.0 DC Alumiini 6061 D.B. mini Rise / back sweep 8° / 760mm Syncros Women Pro lock-on grips
      • Ohjainkannatin Syncros DC 2.0 Syncros Cable Integration System 0° rise / 6061 Alloy / 31.8mm / 1 1/8"
      • Ohjainlaakeri Syncros - Acros Angle adjust & Cable Routing HS System +-0.6° head angle adjustment ZS56/28.6 – ZS56/40 MTB
      • Satulatolppa Syncros Duncan Dropper Post 2.5 31.6mm / S size 100mm, M size 125mm / L size 150mm
      • Satula Syncros Savona 2.5 (V-Concept) Channel
      Reviews

      There is no question about the Maastopyörä Scott Contessa Spark 920. You can ask a question.

      Kysy tästä tuotteesta Maastopyörä Scott Contessa Spark 920