Kuvaus

SRAM 4-armen maantiepyörän eturatasruuvit musta setti on välttämätön kaikille vakavasti pyöräileville, jotka haluavat korkealaatuiset ja luotettavat eturatasruuvit SRAM 4-armisiin maantiepolkupyöriin. Nämä eturatasruuvit on valmistettu kestävästä ja kevyestä alumiinimateriaalista, joka tarjoaa täydellisen tasapainon painon ja lujuuden välillä.

SRAM 4-armen maantiepyörän eturatasruuvit musta setti on helppo asentaa ja ne tarjoavat turvallisen ja vakaan kiinnityksen vaihdekomponentteihisi. Ne ovat yhteensopivia SRAM 4-armisten maantiepolkupyörien kanssa ja ne ovat tyylikkäässä mustassa värissä, joka sopii täydellisesti pyörääsi.

SRAM 4-armen maantiepyörän eturatasruuvit musta setti varmistaa, että vaihtosi toimivat sujuvasti ja luotettavasti kaikilla pyöräretkilläsi. Ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka on suunniteltu kestämään maantiepyöräilyn aiheuttamat rasitukset.

Edut:
- Korkealaatuiset ja luotettavat eturatasruuvit
- Valmistettu kestävästä ja kevyestä alumiinimateriaalista
- Helppo asennus ja turvallinen kiinnitys

Anna pyörällesi parasta SRAM 4-armen maantiepyörän eturatasruuveilla musta setillä ja nauti sujuvasta ja luotettavasta vaihtamisesta pyöräretkilläsi.

Tuotetiedot
Tuotenumero 710845854798
Merkki SRAM
Materiaali Teräs
Väri Musta
Valmistajan väri Black
Valmistajan tuotenumero 11 6918 007 001
Arvostelut
Tuotenumero 710845854798
Merkki SRAM
Materiaali Teräs
Väri Musta
Valmistajan väri Black
Valmistajan tuotenumero 11 6918 007 001
Reviews