Kuvaus

SRAM Guide RSC -jarrusatula on korkealaatuinen jarrukomponentti, joka on erityisesti suunniteltu luotettavaan ja tehokkaaseen jarrutukseen vaativille pyöräilijöille. Sen kehittyneen teknologian ja vankkarakenteisen suunnittelun ansiosta tämä jarrusatula sopii täydellisesti maastopyöräilyyn ja alamäkiajoon.

SRAM Guide RSC -jarrusatulassa on nelimäntäinen suunnittelu, joka tarjoaa tasaisen ja tehokkaan jarrutusvoiman. Tämä mahdollistaa nopean ja tehokkaan jarrutuksen myös vaativissa maasto-olosuhteissa. Jarrusatulassa on myös säädettävä vipu, joka mahdollistaa jarrun herkkyyden mukauttamisen omien mieltymysten mukaan.

Toinen etu SRAM Guide RSC -jarrusatulassa on sen korkea lämmönpoistokyky. Tämä mahdollistaa jarrusatulan jatkuvan jarrutuksen ylikuumenematta, mikä on erityisen tärkeää pitkillä alamäissä tai intensiivisessä käytössä.

SRAM Guide RSC -jarrusatula on myös erittäin helppo asentaa ja huoltaa. Se on yhteensopiva useimpien standardikiinnikkeiden kanssa ja sitä voidaan helposti säätää ja huoltaa tarvittaessa.

Edut:
- Tehokas ja tasainen jarrutusvoima
- Säädettävä vipu henkilökohtaiseen mukauttamiseen
- Korkea lämmönpoistokyky

Tuotetiedot
Tuotenumero 710845791109
Merkki SRAM
Väri Musta
Valmistajan tuotenumero 115018008033
Valmistajan kotisivu https://www.sram.com/en/sram
Arvostelut
Tuotenumero 710845791109
Merkki SRAM
Väri Musta
Valmistajan tuotenumero 115018008033
Valmistajan kotisivu https://www.sram.com/en/sram
Reviews