Tehtyä valintaa vastaavia tuotteita ei löydy.

Lasten polkupyörät- löydä lapselle oikea pyörä oikeassa koossa.

Täältä löydät laajan valikoiman huokeita ja valmiiksi asennettuja lasten polkupyöriä, jalkajarrulla tai ilman, tunnetuilta merkeiltä kuten MADE, Crescent, Nishiki, Skeppshult, Merida, ja Monark.

Potkupyörämme tulevat hyvin tunetuilta merkeiltä. Potkupyörissä ei ole polkimia eikä apupyöriä. Lapsi kiihdyttää ja jarrutta käyttämällä jalkojaan. Lapsi voi säätää vauhtia itse joko kävelemällä tai juoksemalla pyörän päällä. Potkupyörällä lapsi oppii nopeasti löytämään tasapainon ja usein siirtyminen perinteiseen pyörään onnistuu suoraan, ilman apupyöriä.

Lastenpyörät toimitetaan isosta varastostamme valmiiksi asennettuina pyöräexperttiemme toimesta, ja pyörät toimitetaan suoraan kotiovellesi - sinun tehtäväksi jää vain polkimien asennus ja ohjaamon kääntämäninen suoraan. Valmiiksi ja ammattitaidolla asennettu pyörä tuo turvallissuutta, ja varmistaa että pyörä on turvallinen ajaa. Tietenkin tärkeintä on että itse kuskilla on kevyesti liikkuva ja varma pyörä allaan.

Lasten polkupyörä jalka- vai levyjarruilla?

Loppujen lopuksi kysymys on siitä minkä järjestelmän sinä tunnet vanhempana olevan paras ja turvallisin lapsellesi, ja tietenkin myös siitä kuinka pitkälle lapsi on päässyt pyöräilyn kanssa. Jalkajarruilla varustetut lastenpyörämme tulevat pääösin ruotsalaisilta merkeiltä kuten MADE, Crescent ja Monark (Crescentiltä löydät jalkajarrulla varustetun pyörän jokaisesta rengaskoosta 12"-26" välillä), pyörät on suunniteltu pohjoismaisia vaatimuksia silmällä pitäen. Levyjarruilla varustetut lastenpyörät tulevat usein hieman sporttisemmilta merkeiltä kuten Cube, Merida ja Nishiki.

Rungot on suunniteltu nimenomaan lapsille, ja heidän ruumirakenteen mukaan, jotta he eivät "makaa rungon päällä". Monet halvemmat pyörät on vain piemepiä malleja aikuisten pyöristä. Lasten ja aikuisten pyörissä on toisistaan poikkeava geometria, joten tällaiset mini aikuisten pyörät eivät sovellu lapsille.

Ilmainen palautus ostaessasi pyörän Cykelkraftilta!

Lapsella tulee olla oikean kokoinen pyörä, tämä on ennenkaikkea turvallisuuskysymys ja me otamme tämän asian erittäin vakavasti. Tästä syystä haluamme tarjota myös ilmaisen palautuksen kaikille lastenpyörille mikäli vahingossa tilasit liian ison tai pienen pyörän. Mikäli olet epävarma siitä, minkäkokoinen pyörä sopii lapsellesi, olet erittäin tervetullut ottamaan yhteyttä meihin - me osaamme lastenpyörät! Toimitamme kaikki nettikaupastamme tilatut pyörät kotiovelle, tämä koskee niin lasten kuin aikuisten pyöriä.

Barncykel

Eri tyyppiset lasten polkupyörät

Me tarjoamme lastenpyöriä kaiken ikäisille, pituisille ja kaikkiin makuihin. Täältä löydät maastopyörän tyyliset lastenpyörät kuin myös vuosikymmeniä suosiossa olleita klassisia lastenpyöriä!